مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

طرز تهیه آبگوشت بزباش

طرز تهیه آبگوشت بزباش

آبگوشت بزباش ، طرز تهیه و پخت آبگوشت بزباش همدانی خوشمزه و مجلسی در منزل برای 2 تا 4 نفر
دستور تهیه آبگوشتی سنتی و خوشمزه بزباش در خانه

آبگوشت بزباش جزو آبگوشت های خوشمزه و خوش طعمی است که اصلی ترین ویژگی آن سبزی موجود در آن است. آبگوشت بزباش به خاطر داشتن سبزی و لوبیا شباهت زیادی به قورمه سبزی دارد.

همانطور که می دانید، ایرانی‌ها آبگوشت را به شیوه‌های مختلفی می‌پزند. برای مثال اراکی‌ها آبگوشت کشک درست می‌کنند، کرمانی‌ها با اضافه کردن کشک و سیر به غذا، آبگوشت بزقرمه آماده می‌کنند و همدانی‌ها آبگوشت بزباش را برای پذیرایی از مهمانان خود انتخاب می کنند.

آبگوشت بزباش یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان همدان به شمار می ‌رود و امروزه تقریبا در همه شهرهای ایران از جمله اردبیل، اصفهان، تهران و ... با دستورات مختلفی طبخ می شود. همچنین آبگوشت بزباش از محبوب‌ ترین غذاهای کشورهای آذربایجان و ارمنستان است.

به هر حال اگر با طرز تهیه آبگوشت بزباش آشنایی ندارید، ما در این دستور آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این آبگوشت را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این آبگوشت بزباش خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم برای آبگوشت بزباش 4 نفر
گوشت گردن  نیم کیلو
تره، جعفری و شنبلیله  نیم کیلو
لوبیا قرمز یا چشم بلبلی  ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
لیمو عمانی  ۳ عدد
زردچوبه  ۱ قاشق چای‌ خوری
سیب زمینی  3 عدد
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل  به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت آبگوشت بزباش

برای درست کردن آبگوشت بزباش خوشمزه، ابتدا لوبیا را حدود 4 ساعت قبل با آب ملایم خیس می کنیم تا نفخ آن گرفته شود.

سپس در یک قابلمه، گوشت و پیاز خرد شده را با مقداری روغن تفت می دهیم و مقداری هم زردچوبه می زنیم. بعد از تفت دادن گوشت، حدود 5 لیوان آب به قابلمه می ریزیم و حدود یک ساعتی صبر می کنیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

یک ساعت بعد، لوبیای خیس شده را آبکش کرده و در قابلمه می ریزیم. لیموها را هم با چنگال سوراخ می کنیم و به قابلمه آبگوشت اضافه می کنیم.

حالا سبزی پاک شده را خیلی ریز خرد می کنیم و در یک تابه با کمی روغن سرخ می کنیم و بعد از پخته شدن لوبیا، سبزی‌ سرخ شده را هم به آبگوشت اضافه می کنیم.

در انتها سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و نصف می کنیم و به همراه نمک و فلفل به قابلمه آبگوشت اضافه می کنیم. اگر میزان آب قابلمه کم بود، مقداری آب جوشیده به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا سیب زمینی ها بپزد و آبگوشت جا بیفتد.

وقتی آبگوشت بزباش ما آماده شد، آن را در کاسه می کشیم و همراه با نان و سبزی سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این آبگوشت بزباش خوشمزه و لذیذ لذت ببرید.

نکات پخت آبگوشت بزباش

می‌توانید این آبگوشت را یکجا سرو کنید یا اینکه آب آن را جداگانه در کاسه بکشید و با نان میل کنید و مواد داخلش را برای کوبیدن، یا سالم سر سفره گذاشتن، در ظرف دیگری بریزید. می‌توانید این غذا را بدون سیب‌زمینی هم تهیه کنید.

برای تزیین این آبگوشت، از کمی کشک رقیق شده و پیاز داغ استفاده کنید.

منبع : baronak.com/7551-abgousht-bozbash

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی ، طرز تهیه و پخت پودینگ شکلاتی ساده و خوشمزه و مجلسی در منزل
دستور تهیه پودینگ شکلاتی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

پودینگ شکلاتی جزو دسرهای خوشمزه و بسیار هم پرطرفدار است. پودینگ ها از ساده ترین دسرهایی هستند که با مواد ساده و به راحتی در منزل قابل تهیه هستند. پودینگ را می توان در طعم های مختلفی درست کرد. از جمله پودینگ وانیلی، زعفرانی، شکلاتی، موزی و توت فرنگی. همچنین پودینگ را می توان با ژله و یا بیسکوییت پتی بور درست کرد که بسیار خوشمزه می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه پودینگ شکلاتی آشنایی ندارید، ما در این آموزش طرز تهیه دسر های خوشمزه بارونک، مواد لازم و دستور تهیه پودینگ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این پودینگ شکلاتی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم پودینگ شکلاتی
شیر 2 لیوان
شکر نصف لیوان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
کره 25 گرم
نسکافه 1 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه پودینک شکلاتی

1. برای درست کردن پودینگ، ابتدا نسکافه را با 2 قاشق آب جوش مخلوط می کنیم تا نسکافه کاملا در آب جوش حل شود.

2. سپس در ظرف دیگر، ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین کاملا صاف و یکدست شود.

3. حالا در یک قابلمه، نشاسته ذرت، شیر، شکر، پودرکاکائو و نسکافه حل شده را می ریزیم و مخلوط را روی حرارت می گذاریم و با همزن دستی کمی می زنیم تا نشاسته حل شود و گلوله نشود.

4. مواد داخل قابلمه را روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. وقتی مواد به غلظت فرنی رسید، کره و ژلاتین حل شده را هم اضافه می کنیم. مواد را خوب هم می زنیم و سریع حرارت را حاموش می کنیم.

5. در انتها قالب مورد نظر را چرب می کنیم و مواد پودینگ را در قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سفت شود. بعد از سفت شدن و آماده شدن پودینگ، آن را در ظرف برمی گردانیم. امیدواریم از خوردن این پودینگ شکلاتی خوشمزه لذت ببرید.

نکات درست کردن پودینگ شکلاتی

اگه می خواهید پودینگ را در قالب درست کنید حتما از ژلاتین استفاده کنید، اما اگر می خواهید پودینگ لیوانی و تک نفره درست کنید و با همان ظرف سرو کنید، نیازی به ژلاتین نیست. فقط کافی است کاملا در یخچال سفت شود .

منبع : https://baronak.com/7484-pudding-shokolati/

طرز تهیه کنجد عسلی

طرز تهیه کنجد عسلی

کنجد عسلی ، طرز تهیه و درست کردن کنجد عسلی خوشمزه در منزل مرحله به مرحله ، konjed-asali
دستور تهیه کنجد عسلی در منزل

کنجد عسلی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفداری است که درست کردنش هم کار فوق العاده آسانی است. کنجد عسلی را برای سرو چای یا پذیرایی از مهمانان می توان تهیه کرد. همانطور که می دانید کنجد خواص فراوانی دارد مخصوصا برای کودکان بسیار مفید است پس چه بهتر در تهیه شیرینی های خود از کنجد هم استفاده کنیم. کنجد عسلی را هم می توان در فر درست کرد و هم بدون فر.

به هر حال اگر با طرز تهیه کنجد عسلی آشنایی ندارید، ما در این دستور پخت شیرینی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه آن را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده، به راحتی در منزل کنجد عسلی خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم کنجد عسلی
کنجد 1 لیوان
عسل3 قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان
کره 10 گرم
مراحل تهیه کنجد عسلی

1. برای شروع، ابتدا شکر و عسل را در یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا با حرارت ملایم کاراملی شود، یعنی شکر کاملا آب شده و تقریبا قهوه ای رنگ شود.

2. سپس کره را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و بلافاصله کنجد را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد به خورد هم بروند و ترکیب شوند. وقتی مواد با هم مخلوط و یکدست شد، حرارت را خاموش می کنیم.

3. بعد یک تکه فویل را روی میز پهن می کنیم، مواد را روی فویل می ریزیم و با پشت قاشق کمی صاف می کنیم. سپس با وردنه مواد را کاملا صاف و یک دست می کنیم.

4. کنجد عسلی پهن شده را قبل از اینکه سرد شود، با چاقو در اندازه های دلخواه برش می زنیم و به مدت 5 دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ترد و شکننده شود. برای تزیین روی کنجد عسلی می توانید خلال پسته یا بادام بریزید.

5. کنجد عسلی آماده شده را در ظرف می چینیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کنجد عسلی های خوشمزه لذت ببرید.

نکات درست کردن کنجد عسلی

کنجد عسلی بدون شکر
 اگر می خواهید کنجد عسلی شما زیاد شیرین نباشد، می توانید آن را فقط با عسل و بدون شکر درست کنید.