مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

طرز تهیه دسر طالبی به صورت مجلسی در منزل

طرز تهیه دسر طالبی

دسر طالبی، طرز تهیه دسر طالبی خوشمزه و خوش عطر با ژله، پودر ژلاتین، شیر و بستنی و خامه در منزل، desert-talebi
خامه در دستور تهیه دسر طالبی با پودر ژلاتین، بستنی و شیر و خامه

دسر طالبی همانند دسر سیب ژله ای از جمله دسر های خوشمزه و پرطرفداری است که برای فصل گرما بسیار مناسب است و به دلیل بوی فوق العاده و طعم بی نظیر طالبی طرفداران زیادی دارد.

شما می توانید در منزل به راحتی این دسر خوشمزه و عالی را برای عصرانه و یا جشن تولد در روزهای گرم تابستان درست کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن دسر طالبی آشنایی ندارید، ما در این دستور آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه دسر طالبی با خامه را برای شما آماده کرده ایم تا شما با این آموزش بتوانید یک دسر خوشمزه و خوش طعم درست کنید.

مواد لازم دسر طالبی با خامه
طالبی نصف یک طالبی (حدود ۵۰۰ گرم)
شیر ۱ لیوان
شکر 2 قاشق غذا خوری (میزان شکربستگی به شیرینی طالبی دارد)
پودر ژلاتین ۳ الی 4 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

توجه کنید پودر ژلاتین با پودر ژله فرق دارد، پودر ژلاتین در لوازم قنادی ها و سوپری ها موجود است.

مقدار خامه هم سلیقه ای هست و به جای خامه صبحانه، خامه قنادی هم می توان استفاده کرد، فقط چون خامه قنادی شیرین هست، در میزان شکر حتما دقت کنید.

مراحل تهیه دسر طالبی با خامه

1. برای شروع ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین به خوبی در آب حل شود و شفاف شود. پودر ژلاتین که در آب حل شد، از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شود.

2. حالا نصف یک طالبی را پوست می کنیم و خرد می کنیم و داخل مخلوط کن می ریزیم، شیر و شکر را هم به آن اضافه کرده وخوب میکس می کنیم. بعد از چند دقیقه مخلوط شدن، حتما میزان شکر را تست می کنیم. در ادامه ژلاتین خنک شده و خامه را هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد یک دست شود.

3. در آخر قالب را چرب می کنیم و مخلوط را داخل قالب می ریزیم و 6 الی 7 ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده شود.

4. بعد از اینکه از یخچال برداشتیم، با لبه کارد دور دسر را از قالب جدا می کنیم و بعد رویش یه دیس می گذاریم و برمی گردانیم، سپس روی دسرمان را با تکه های کوچک طالبی تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این دسر طالبی خوشمزه و خوش عطر لذت ببرید.

نکات درست کردن دسر طالبی

توجه کنید این دسر چون خامه دارد بدون چرب کردن قالب هم براحتی از قالب جدا می شود. همچنین شما می توانید این دسر را بدون استفاده از قالب به صورت لیوانی و با بستنی هم درست کنید.

طرز تهیه شربت آبلیمو

طرز تهیه شربت آبلیمو

شربت آبلیمو، طرز تهیه و درست کردن شربت آبلیموی غلیظ و خوشمزه مجلسی با زعفران, نعنا و عسل برای 100 نفر، sharbat-ablimo
دستور تهیه شربت آبلیمو غلیظ و خوشمزه و مجلسی

شربت آبلیمو یکی از نوشیدنی های خوشمزه و مجلسی است که خواص بسیاری دارد. این نوشیدنی خوشمزه وعالی در تابستان برای رفع تشنگی طرفداران بسیاری دارد و میتوان این نوشیدنی خوشمزه را به راحتی در منزل برای پذیرایی از مهمان درست کرد.

همانطور که می دانید لیمو از جمله میوه هایی است که خواص فراوانی دارد و برای بدن نیز بسیار مفید است ودر درمان بسیاری از بیماری های عفونی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش وزن، رفع اسهال و یبوست بسیار موثراست. همچنین این میوه به دلیل داشتن خواص اسیدی به عنوان یک ضد عفونی کننده قوی کاربرد دارد.

به هرحال اگر با طرز تهیه شربت آبلیمو آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه این شربت خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم که با این آموزش آشپزی مرحله به مرحله می توانید در منزل به تنهایی شربت آبلیموی خوشمزه و خوش طعم درست کنید.

مواد لازم شربت آبلیمو برای 4 نفر
آب 4 لیوان
شکر 1 لیوان
آبلیمو نصف لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
مراحل تهیه شربت آبلیمو

1. برای شروع، ابتدا نصف لیوان آبلیمو، یک لیوان شکر، یک چهارم لیوان گلاب را در یک ظرف باهم مخلوط می کنیم. سپس چهار لیوان آب را هم به مخلوط اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم تا شکر به خوبی حل شود.

2. بعد از این که شربت آماده شد، آن را داخل یخچال می گذاریم وبعد از خنک شدن با چند تکه یخ آماده پذیرایی می باشد. امیدواریم از نوشیدن این شربت خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.

3. درصورتی که تمایل داشتید شربت شما خوشرنگ شود می توانید بعد از آماده شدن شربت، مقداری زعفران دم کرده به شربت اضافه کنید.

4. شربت آبلیمو را میتوان در چندین مدل درست کرد. ازجمله شربت آبلیمو و عسل، شربت آبلیمو ونعنا، شربت آبلیموی زعفرانی.

نکات تهیه شربت آبلیمو

توجه کنید مواد لازم گفته برای 4 نفر می باشد. در صورتی که می خواهید برای 8 نفر یا 12 نفر و یا حتی تعداد نفرات بیشتری شربت آبلیمو درست کنید می توانید مواد لازم گفته شده را دو برابر یا سه برابر و ... بکنید.

طرز تهیه کرم پاتیسیر

طرز تهیه کرم پاتیسیر

کرم پاتیسیر، طرز تهیه و درست کردن کرم پاتیسیر فرانسوی و اصلی خوشمزه برای انواع شیرینی، کیک، دسر و پیراشکی، creme patissiere
کرم پاتیسیر اصلی فرانسوی خوشمزه و ساده برای پیراشکی و لای کیک

کرم پاتیسیر (patissiere) از کرم های معروف و پرکاربرد فرانسوی در شیرینی پزی است و عنصر اصلی آن زرده تخم مرغ می باشد. همان طور که می دانید همه ما به نوعی در تهیه کیک ها و شیرینی ها از انواع کرم ها با طعم و مزه های مختلف استفاده می کنیم و کرم پاتیسیر از معروف ترین این کرم ها می باشد.

طرز تهیه کرم پاتیسیر بسیار ساده و آسان است و شما می توانید این کرم خوشمزه را در تهیه انواع پیراشکی، دسر، تارت، پای، لایه و کرم میانی کیک ها و لایه رویی انواع شیرینی ها استفاده کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کرم پاتیسیر آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی وب سایت بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کرم پاتیسیر را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید کرم پاتیسیر خوش طعم و عالی درست کنید.

مواد لازم کرم پاتیسیر
شیر یک و یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر یا پودر قند 1 چهارم پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
مراحل تهیه کرم پاتیسیر

1. برای درست کردن این کرم خوشمزه، ابتدا همه مواد راز از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند و شیر را در یک ظرف مناسب روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. توجه کنید در حد ولرم شدن کافی است و نباید شیر داغ شود یا بجوشد.

2. سپس زرده های تخم مرغ را در یک کاسه هم می زنیم تا یکدست شود. بعدش شکر و وانیل را به ترتیب اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا مایه کرم رنگ شود. در ادامه مقداری از شیر ولرم را نگه می داریم و بقیه را کم کم به مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم.

3. حالا نشاسته ذرت را با آرد مخلوط می کنیم و الک می کنیم. سپس شیر باقی مانده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. بعد برای اینکه از یکدست و صاف شدن آردهای مخلوط شده با شیر مطمئن شویم آن را از صافی ردش می کنیم و بعدش به مایه اضافه می کنیم.

4. حالا مایه را هم می زنیم تا همگی مواد باهم مخلوط شوند. بعد مایه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم و مرتب هم می زنیم تا به غلظت مطلوب برسد. بعد از اینکه مایه به غلظت مطلوب رسید، کرم پاتسیر ما آماده است.

طرز تهیه حلوا نارگیلی

طرز تهیه حلوا نارگیلی

حلوا نارگیلی، طرز تهیه و مواد لازم حلوا نارگیلی خوشمزه و مجلسی با آرد و شهد زعفرانی، halva-nargili
طرز تهیه حلوا نارگیلی خوشمزه و مجلسی

حلوا نارگیلی جزو حلواهای مجلسی بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد و به دلیل اینکه در طبخ حلوا نارگیلی از گلاب و زعفران استفاده می باشد بسیار خوش عطر و خوش طعم می باشد.

همچنین حلوا نارگیلی جزو دسرهایی معروف است که شما می توانید آن را برای مجالس مختلف و حتی در ماه مبارک رمضان در افطاری ها و سحری های خود آن را سرو کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن حلوا نارگیلی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم حلوا نارگیلی را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید حلوا نارگیلی خوشمزه و خوش عطر درست کنید.

مواد لازم حلوا نارگیلی
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ پیمانه
روغن سه چهارم پیمانه
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری پر
آب یک و نیم پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران آب کرده 2 قاشق چایخوری
مراحل تهیه حلوا نارگیلی

1. برای درست کردن این حلوای خوشمزه ابتدا باید شهد حلوا را درست کنیم. برای این کار در یک قابلمه مناسب آب + شکر + گلاب را مخلوط می کنیم و بعدش روی شعله ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. بعد از اینکه آب شروع به جوش زدن کرد، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و زعفران را اضافه می کنیم و هم می زنیم و کنار می گذاریم.

2. در این مرحله آرد الک شده را در یک تابه روی حرارت ملایم می گذاریم و به مدت 20 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس روغن و پودر نارگیل را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

3. بعد از اینکه حلوا طلایی رنگ شود، شهد آماده شده را به مواد حلوا اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا حلوا جمع شود. سپس حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا حلوا از داغی بیفتد.

4. حالا حلوا را داخل قالب های سیلیکونی می ریزیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا حلوا خودش را بگیرد. سپس قالب را برمی گردانیم و حلواها را با گردو، پسته و نارگیل تزیین اش می کنیم. امیدواریم از خوردن این حلوا نارگیلی خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه نان سیر به صورت آسان

طرز تهیه نان سیر

نان سیر، طرز تهیه و پخت نان سیر خوشمزه و مجلسی, نان سیر با جعفری و خمیر پیتزا
دستور پخت نان سیر خوشمزه و مقوی با پنیر پیتزا و جعفری

نان سیر از نان های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و امروزه این نان در بسیاری از رستوران سرو می شود. البته ناگفته نماند نان سیر از آن دسته نان هایی می باشد که با مواد و دستورات مختلفی طبخ می شود. برای مثال خیلی از افراد نان سیر را به صورت پیتزایی روی خمیر پیتزا درست می کنند و بعضی ها هم مثل من آن را روی نان باگت درست می کنند.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن نان سیر آشنایی ندارید، ما در این آموزش سریع آشپزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم نان سیر را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید نان سیر خوشمزه و خوش طعم درست کنید و آن را برای صبحانه و یا عصرانه خود سرو کنید.

مواد لازم نان سیر
سیر 2 حبه
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
تره یا برگ سبز پیازچه 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر مقدار کمی
آویشن مقدار کمی
نمک به میزان لازم
پودر پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
نان باگت 2 عدد
مراحل تهیه نان سیر

1. برای درست کردن این نان خوشمزه ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع 100 گرم مارگارین نرم شده را در یک ظرف مناسب با 2 عدد حبه سیر ریز رنده شده مخلوط می کنیم.

2. سپس جعفری و تره را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به میزان گفته شده به مواد داخل ظرف اضافه می کنیم. پس از آن 1 قاشق غذاخوری مایونز را به همراه کمی پودر سیر + آویشن و مقداری نمک اضافه می کنیم.

3. در انتها پور پنیر پارمزان را اضافه می کنیم و بعدش همه مواد را به خوبی باهم مخلوط می کنیم. هم اکنون مواد نان ما آماده است. توجه کنید استفاده از پنیر پارمزان در این نان صرفا برای طعم دهی بیشتر است و در صورت تمایل می توانید آن را حذف کنید.

4. حالا 2 عدد نان باگت را به صورت اریب برش می زنیم و روی قسمت های برش زده نان ها را با مواد آماده شده کاور می کنیم و پس از کاور کردن، نان ها را در سینی فر می چینیم. سپس مقداری پنیر پیتزا را روی نان ها می ریزیم.

5. در ادامه نان ها را برای پخت به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده با دمای 240 درجه می گذاریم تا پنیر پیتزا ذوب شود و روی نان ها کمی طلایی و برشته شود. توجه داشته باشید دمای گفته شده برای فرهای گازی می باشد. در صورت استفاده از فر برقی یا توستر دما را به ترتیب روی 200 یا 220 درجه بگذارید.

6. پس از اینکه روی نان ها طلایی و برشته شد، نان ها را از فر خارج می کنیم و پس از خنک شدن سرو می کنیم.. پس از پخت کامل خواهید دید نان ها بسیار ترد و خوش طعم و معطر هستند. امیدواریم از خوردن این نان های سیر خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت نان سیر
نان سیر بدون فر

در صورتی که به فر دسترسی نداشتید می توانید نان سیر را در تابه هم درست کنید. برای این کار نان ها را داخل تابه بچینید و درب تابه را بگذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار بدهید تا نان ها بپزند.