مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

طرز تهیه کتلت نخود

طرز تهیه کتلت نخود

کتلت نخود ، طرز تهیه و پخت کتلت نخود خوشمزه و مجلسی در منزل ، kotlet nokhod
دستور پخت کلت نخود مجلسی

کتلت نخود یکی دیگر از کتلت های جدید و خوشمزه ای است که به راحتی می توان آن را درست کرد. اگر از غذاها و کتلت های تکراری خسته شدید، می توانید کتلت نخود را امتحان کنید. کتلت نخود را می توان با گوشت هم درست کرد و هم با پیازچه و سبزیجات مختلف که بسیار خوشمزه و لذیذ می شود.

کتلت ها و کوکوها را می توان هم به عنوان پیش غذا سرو کرد، هم برای یک وعده شام سبک درست کرد. از انواع کتلت ها می توان کتلت لپه، کتلت گوشت، کتلت مرغ را نام برد. به هر حال اگر با طرز تهیه کتلت نخود آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی مجله اینترنتی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کتلت نخود را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی این کتلت نخود خوشمزه را در منزل به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم کتلت نخود
گوشت چرخ کرده 250 گرم
نخود 1 فنجان
لپه 1 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد
آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری
پیازچه خورد شده 3 قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه و پخت کتلت نخود

1. برای درست کردن کتلت، ابتدا نخود و لپه را از شب قبل خیس می کنیم. بعد آبکش می کنیم و با آب خوب می شوییم تا بوی آن برطرف شود.

2. سپس نخود و لپه خیس شده را در میکسر یا غذاساز میکس می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. پیاز را هم رنده می کنیم و همراه با گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری، پیازچه، نمک، فلفل و زرد چوبه به مواد اضافه می کنیم و ورز می دهیم.

3. بعد از اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شد، در یک تابه مقداری روغن را داغ می کنیم و از مواد کتلت به اندازه یک قاشق برداشته و در کف دستمان صاف می کنیم و در تابه سرخ می کنیم. حرارت را هم کم می کنیم تا کتلت ها کاملا مغز پخت شود.

4. بعد از سرخ شدن یک طرف کتلت، آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. همه مواد کتلت را به این ترتیب سرخ می کنیم و در ظرف می چینیم و با خیار شور و گوجه تزیین می کنیم.

نکات درست کردن کتلت نخود

دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشد تا بتوانید خوب توی دست فرم بدهید.

طرز تهیه سوپ لوبیا سفید

طرز تهیه سوپ لوبیا سفید

سوپ لوبیا سفید ، طرز تهیه و درست کردن سوپ لوبیا سفید خوشمزه و مجلسی در منزل ، soap-loobia-sefid
دستور پخت سوپ لوبیا سفید برای 4 تا 5 نفر

سوپ لوبیا سفید از جمله سوپ های خوشمزه و متفاوتی است که با آسانی قابل تهیه است. این سوپ یک غذای سبک اما کامل است و برای وعده نهار و شام سرو می شود و سوپ لوبیا سفید ایتالیایی از مشهورترین سوپ های جهان می باشد.

نکته جالب توجه این سوپ این است که به غیر از سوپ مخصوص کودک، این سوپ را هم می توان برای کودکان بالای هشت ماه درست کرد که بسیار مقوی است. فقط برای هضم کودکان می توانید سوپ را له یا میکس کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه سوپ لوبیا سفید آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سوپ لوبیا سفید را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش آشپزی آسان، به راحتی این سوپ خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم سوپ لوبیا سفید 4 تا 5 نفر
گوشت 200 گرم
لوبیا سفید ۳ قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
کره یک قاشق مرباخوری
هویج 1 عدد
کدو سبز 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
سیر 1 حبه
ساقه کرفس کوچک 1 عدد
رشته سوپ 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه به میزان لازم
نعنا در صورت تمایل 1 قاشق چای خوری
مراحل تهیه و پخت سوپ لوبیا سفید

1. برای شروع پخت، ابتدا لوبیا را چند ساعت قبل خیس می کنیم و با مقداری آب می گذاریم تا پخته شود. سپس در یک قابلمه مناسب گوشت را یک یا دوتکه کرده و پیاز نگینی خرد شده و کره را اضافه می کنیم. قابلمه را روی گاز می گذاریم و با شعله خیلی ملایم تفت می دهیم تا گوشت کمی تغییر رنگ دهد.

2. بعد پوست گوجه فرنگی را گرفته و رنده می کنیم و به قابلمه می ریزیم و دوباره تفت می دهیم. یک حبه سیر و مقداری هم زردچوبه را به قابلمه اضافه می کنیم. یک لیوان آب می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت با حرارت ملایم کامل بپزد.

3. در ادامه ساقه کرفس، هویج و کدو را جداگانه به صورت نگینی خرد می کنیم و هر کدام را جداگانه بخارپز می کنیم و بعد از اینکه گوشت پخته شد، لوبیا سفید، هویج، کرفس و کدوی پخته شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

4. اگر آب سوپ کم بود، به اندازه کافی آب می ریزیم و نمک غذا را چک می کنیم. بعد درب قابلمه را می گذاریم تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند و سوپ کاملا جا بیفتد.

5. در آخر، بعد از اینکه مواد سوپ پخته شد، رشته سوپ را بهش اضافه می کنیم و بعد از پنج دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و جعفری خرد شده و نعنا را روی سوپ می ریزیم تا با بخار داخل قابلمه، جعفری و نعنا بخارپز شود.

6. حالا سوپ آماده شده را در ظرف می کشیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ لوبیا سفید خوشمزه لذت ببرید.

نکات درست کردن سوپ لوبیا سفید

توجه داشته باشید اگر می خواهید داخل سوپ سبزیجات اضافه کنید، همیشه سبزیجاتی مانند هویج و کدو سبز و...را از قبل بخار پز یا آب پز کنید و در آخر بریزید. چون گوشت زمان زیادی برای پخت می برد و تا این مدت سبزیجان له می شود.

برای مصرف کودکان می توانید سوپ را له کنید.

طرز تهیه سالاد عدس

طرز تهیه سالاد عدس

سالاد عدس ، طرز تهیه و درست کردن سالاد عدس آموزش کامل ، salad-adas
دستور تهیه سالاد عدس در منزل
سالاد عدس یک سالاد فوق العاده خوشمزه و متفاوت است که بخاطر داشتن عدس، یک سالاد مقوی محسوب می شود. برای کسانی که از غذاهای چرب پرهیز دارند و دنبال سالاد یا غذاهای سالم و کم چرب هستن، سالاد عدس فوق العاده است. به هر حال اگر با طرز تهیه سالاد عدس آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی ایرانی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سالاد عدس را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی این سالاد عدس خوشمزه را در منزل به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس
طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس
سالاد اندونزی همانند سالاد ماکارونی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین ...
مواد لازم سالاد عدس
عدس پخته یک سوم پیمانه
سیر نصف یک حبه
خیار بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون فرابکر ۲ قاشق مرباخوری
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سس خردل ۱ قاشق مرباخوری
مراحل تهیه سالاد عدس
1. برای شروع، ابتدا عدس را حدود دو ساعتی خیس می کنیم و بعد با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود. 2. در این فاصله خیار، فلفل دلمه، پیاز، سیر و جعفری را به شکل نگینی و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. 3. بعد از اینکه عدس پخته شد، آن را آبکش می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم و مواد خرد شده را هم به عدس اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. 4. سپس روغن، سرکه بالزامیک و سس خردل را با هم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و مقداری هم نمک و فلفل می ریزیم.
طرز تهیه سالاد الویه قالبی
طرز تهیه سالاد الویه قالبی
سالاد الویه از سالاد های خوشمزه و پرطرفدار می باشد که پیر و جوان ...
نکات درست کردن سالاد عدس
اگر تمایل دارید پروتئین بیشتری به این سالاد اضافه کنید، میتوانید ۶۰ گرم پنیر کم چرب را خرد کنید و به سالاد اضافه کنید. منبع : baronak.com/7356-salad-adas/

طرز تهیه بستنی هلویی

طرز تهیه بستنی هلویی

بستنی هلویی ، طرز تهیه و درست کردن بستنی هلویی خوشمزه و مخصوص در منزل ، bastani-holoi
دستور تهیه بستنی یخی و میوه ای هلو

بستنی هلو جزو بستنی های خوشمزه و عالی است که بسیار هم پرطرفدار است. برای کسانی که عاشق هلو هستند، بستنی هلویی پیشنهاد بسیار خوبی است تا از طعم بی نظیر هلو لذت ببرند. همانطور که می دانید هلو جزو میوه های خوش عطر و خوش طعم است که می توان از آن انواع دسرها را درست کرد. مانند دسر هلو، بستنی هلو و ژله هلو.

به هر حال اگر با طرز تهیه بستنی هلو آشنایی ندارید، ما در این آموزش طرز تهیه دسر بارونک، مواد لازم و طرز تهیه این بستنی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این بستنی هلوی خانگی خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم بستنی هلو
خامه صبحانه ۲ بسته
هلو رسیده ۵ عدد
شکر یک و نیم استکان
مراحل تهیه بستنی هلو

1. برای درست کردن این بستنی، ابتدا هلوها را پوست می گیریم و به شکل مکعبی خرد می کنیم و حدود نیم ساعتی در فریزر می گذاریم تا کمی منجمد شود.

2. بعد از یخ زدن هلوها، آنها را از فریزر در می آوریم و به همراه شکر و خامه در میکسر یا غذاساز می ریزیم و خوب میکس می کنیم تا کاملا پوره شود.

3. بعد از میکس کردن، آن را در ظرف فلزی می ریزیم و دوباره حدود 1 ساعت در فریزر می گذاریم تا کمی یخ ببندد. بعد از 1 ساعت از فریزر درمی آوریم و با چنگال هم می زنیم و دوباره در فریزر می گزاریم.

4. این کار را 4 بار تکرار می کنیم تا بستنی کامل یخ ببندد و آماده شود. بعد از آماده شدن بستنی آن را در ظرف بستنی خوری می ریزیم و با تکه های هلو تزیین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این بستنی هلوی خوشمزه لذت ببرید.

نکات درست کردن بستنی هلو

در صورت شیرین بودن هلو می توانید نصف استکان شکر یا عسل استفاده کنید تا بستنی شما زیاد شیرین نشود. همچنین می توانید از ۱ استکان ماست خامه ای هم در مواد بستنی استفاده کنید.

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز

دستور پخت خوراک لوبیا سبز مخصوص مرحله به مرحله در منزل

خوراک لوبیا سبز یک غذای خوشمزه و عالی است که به راحتی قابل تهیه است. این خوراک خوشمزه را می توان هم به عنوان یک غذای سبک سرو کرد، هم به عنوان خورش همراه با برنج کته یا آبکش میل کرد. لوبیا سبز جزو سبزیجات مقوی و خوشمزه است که می توان از آن در غذاهای مختلفی استفاده کرد. مانند کوکوی لوبیا سبز، خوراک لوبیا سبز و ...

به هر حال اگر با طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با گوشت آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی با عکس بارونک، مواد لازم و طرز تهیه آن را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی این خوراک خوشمزه را در منزل به صورت مرحله به مرحله تهیه کنید.

مواد لازم خوراک لوبیا سبز 4 نفر
گوشت خورشتی  400 گرم
پیاز  1 عدد
لوبیا سبز 300 گرم
هویج 2 عدد
سیب زمینی  2 عدد
گوجه فرنگی  2 عدد
رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل  به میزان لازم
چوب دارچین  یک تکه کوچک
مراحل تهیه و پخت خوراک لوبیا سبز

1. برای درست کردن خوراک لوبیا سبز خوشمزه، اول پیاز را نگینی خرد می کنیم و در قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا سرخ شود. وقتی طلایی شد، گوشت را اضافه کرده و باز تفت می دهیم. مقداری هم نمک، زردچوبه و فلفل به گوشت می زنیم.

2. سپس گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و همراه با رب به گوشت اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب باز شود.

3. بعد لوبیا سبز را بعد از خرد کردن، چند دقیقه در تابه با مقداری روغن تفت می دهیم. هویج ها را هم حلقه ای خرد می کنیم و به همراه لوبیا تفت داده شده به قابلمه گوشت اضافه می کنیم.

4. یک یا دو لیوان هم آب جوش به قابلمه می ریزیم و حدود نیم ساعت الی 45 دقیقه صبر می کنیم تا مواد با حرارت ملایم پخته شود. برای عطر و طعم بهتر غذا می توانید یک تکه دارچین به آن اضافه می کنیم.

5. در انتهای پخت سیب زمینی ها را هم مکعبی خرد می کنیم و به قابلمه می ریزیم و صبر می کنیم تا سیب زمینی ها پخته و غذا خوب لعاب بیندازد.

غذای آماده شده را در ظرف می کشیم و همرا با نان یا به عنوان خورش در کنار برنج سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خوراک خوشمزه لوبیا سبز لذت ببرید.

source : chideman_sofre