مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر ، طرز تهیه و دستور پخت مرغ شکم پر خوشمزه و مجلسی مخصوص در منزل ، morgh shekam por
دستور تهیه مرغ شکم پر خانگی خوشمزه با فر و بدون فر

مرغ شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در تمام نقاط کشور جزو غذاهای معروف و پرطرفدار می باشد. مرغ شکم پر را می توان با مواد و روش های مختلف طبخ کرد. برای مثال می توانید آن را در فر درست کنید و هم بدون فر در قابلمه و یا در دیگ و یا مایکروفر که در هر حالت اگر به روش اصولی و صحیح طبخ شود، خوشمزه می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه مرغ شکم پر آشنایی ندارید، ما در این آموزش بارونک، مواد لازم و طرز تهیه آن را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این مرغ شکم پر خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم مرغ شکم پر
مرغ درسته 1 عدد
نمک  1 پیمانه
کاغذ آلومینیومی به میزان لازم
آب لیمو ترش  نصف فنجان
زعفران دم کرده
مواد لازم داخل شکم مرغ
گردو  2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده  2 قاشق غذاخوری
رب انار ۳ قاشق غذاخوری
پیاز داغ  2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خلالی شده  1 عدد
مراحل تهیه و پخت مرغ شکم پر

1. برای شروع، ابتدا مرغ را بدون اینکه پوستش را بگیریم، خوب می شوییم و داخل آن را تمیز می کنیم. مخصوصا داخل ستون فقرات را کامل تمیز می کنیم تا مرغ بعد از پخت، بوی نامطبوعی نداشته باشد.

2. سپس آب لیمو، زعفران، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط می کنیم و روی مرغ می ریزیم تا مرغ ما طعم دار شود. مرغ را حدود یک ساعتی کنار می گذاریم تا طعم ادویه ها را بگیرد و حسابی مزه دار شود.

3. بعد از یک ساعت، در یک ظرف پیاز داغ، گردو، گشنیز، فلفل دلمه ای و رب انار را مخلوط می کنیم و داخل شکم مرغ می ریزیم و بعد شکمش را می دوزیم و پاهای مرغ را هم با یک تکه نخ به هم می بندیم تا موقع پخت باز نشود.

4. حالا مرغ را داخل فویل یا کاغذ آلمینیومی می پیچیم. به طوری که فویل تمام قسمت های مرغ را بپوشاند. سپس یک قابلمه مناسب برمی داریم و کف آن نصف پیمانه نمک می ریزیم.

5. در انتها مرغ فویل پیچ شده را در قابلمه می گذاریم و مجددا روی آن نصف پیمانه نمک می ریزیم. دم کنی و درب قابلمه را می گذاریم و قابلمه را به مدت 2 ساعت روی حرارت کم قرار می دهیم تا کاملا پخته شود. قابلمه دراین حالت مانند فرعمل می کند.

6. بعد از پخته شدن مرغ، در یک تابه مقداری روغن را داغ می کنیم و مرغ را به آرامی از فویل در می آوریم و در تابه سرخ می کنیم. یک طرف مرغ که پایین هست کامل سرخ می شود، بعد می توانید به آرامی طرف دیگر را هم بر گردانید تا سرخ شود.

7. مرغ سرخ شده را در دیس می کشیم و و با زیتون و جعفری و ریحان تزیین کرده و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این مرغ شکم پر خوشمزه و مجلسی با سس کچاپ یا هر سس دیگری که دوست داشتید لذت ببرید.

نکات پخت مرغ شکم پر

مرغ شکم پر در فر

برای راحتی کار شما می توانید مرغ شکم پر را در فر درست کنید. برای این کار مرغ شکم پر آماده شده را به مدت 2 ساعت داخل فر می گذاریم تا به طور کامل بپزد.

طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی ، آموزش کامل طرز تهیه و درست کردن شیرینی نخودچی خوشمزه و مجلسی در منزل ، shirini-nokhodchi
دستور تهیه شیرینی نخودچی در فر و مایکروفر مرحله به مرحله

شیرینی نخودچی همانند شیرینی برنجی از شیرینی های خوشمزه و خوش طعم قزوینی می باشد. جالب است بدانید بسیاری از بانوان خوش ذوق ایرانی، این شیرینی خوشمزه و ترد را برای عید نوروز درست می کنند و شاید برای همین است که با دیدن و یا شنیدن اسم شیرینی نخودچی یاد عید نوروز می افتیم.

توجه کنید اگر می خواهید شیرینی نخودچی خوشمزه و عالی درست کنید باید حتما از آرد نخودچی اعلا و با کیفیت و لطیف استفاده کنید. در این صورت اگر مطابق آموزش گفته شده در این مقاله آموزشی بارونک عمل کنید، شیرینی های نخودچی شما همانند شیرینی های بازاری، بسیار خوشمزه و خوش طعم خواهد شد.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شیرینی نخودچی آشنایی ندارید، ما در این دستور شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شیرینی نخودچی را آماده کرده ایم تا شما به راحتی بتوانید این شیرینی خوشمزه را به صورت سریع و خانگی و مرحله به مرحله در منزل درست کنید.

مواد لازم شیرینی نخودچی
آرد نخودچی اعلا 500 گرم - 4 لیوان فرانسوی پر سر صاف + یک چهارم لیوان
پودر قند الک شده 250 گرم - 2 لیوان فرانسوی سرخالی
روغن جامد 250 گرم - 1 لیوان فرانسوی پر
پودر هل 1 قاشق چایخوری استاندارد
نکات قبل از پخت شیرینی نخودچی

من همیشه برای شیرینی نخودچی از مقدار آرد نخودچی گفته شده 6 قاشق غذاخوری برمی داریم و به جای آن آرد سفید اضافه می کنم. بعد هر دو آرد را باهم مخلوط می کنم و سه بار الک می کنم.

همچنین توجه کنید به جای روغن جامد می توانید از کره یا مارگارین استفاده کنید. برای این کار به ازای هر 100 گرم روغن جامد باید 120 گرم کره جایگزین کنید.

مراحل تهیه و پخت شیرینی نخودچی

1. برای درست کردن شیرینی نخودچی خوشمزه در منزل، ابتدا در یک ظرف پودر قند و روغن جامد را مخلوط می کنیم و با دور تند همزن هم می زنیم تا یکدست شود. در اواسط کار پودر هل را هم می زنیم و هم زدن را ادامه می دهیم.

2. سپس آرد را به آرامی اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. وقتی که همه آرد به خورد خمیر رفت، ورز می دهیم تا خمیر لطیف و نرمی داشته باشیم.

توجه کنید باید به اندازه ای ورز بدهید که وقتی مقداری از خمیر را با دست گلوله می کنیم، کاملا صاف و بدون ترک باشد. از ورز دادن زیادی خودداری کنید، چون که این کار موجب روغن انداختن خمیر می شود و شیرینی در فر خشک و ترکدار می شود.

3. حالا بر روی خمیر نایلون می کشیم و آن را به مدت یک شب در جای خنک قرار می دهیم تا خمیر خودش را بگیرد.

4. بعد از اینکه خمیر را استراحت دادید، بر روی سطح کار خود کمی آرد می پاشیم و خمیر را کم کم به ضخامت یک ساتی متر باز می کنیم و شروع به کاتر زدن می کنیم و خمیرهای کاتر زده شده را داخل سینی فر می چینیم. برای بهتر شدن نتیجه کار بعد از هر بار کاتر زدن، کاتر را در آرد سفید بزنید.

توجه کنید نباید از سینی لعابی فر استفاده کنید، چون با این سینی زیر شیرینی ها می سوزد و تیره رنگ می شود. سینی هم نیاز به چرب کردن ندارد. فر را هم با دمای 160 درجه سانتی گراد از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم تا گرم شود.

5. حالا سینی حاوی شیرینی های نخودچی را داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه و به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا شیرینی ها بپزد. مواظب باشید شیرینی ها نسوزد و تغییر رنگ ندهند.

بعد از اینکه شیرینی ها به خوبی پخت، سینی را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود. سپس شیرینی ها را از سینی جدا می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی های نخودچی خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت شیرینی نخودچی
نگهداری

در صوتری که شیرینی نخودچی را با استفاده از روغن جامد یا روغن صاف قنادی درست کرده باشید ماندگاری این شیرینی زیاد است و شما می توانید این شیرینی را در ظرف در بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

منبع : baronak.com/7276-shirini-nokhodchi/

طرز تهیه خوراک کلم بروکلی

طرز تهیه خوراک کلم بروکلی

خوراک کلم بروکلی ، طرز تهیه و پخت خوراک کلم بروکلی خوشمزه و مجلسی با مرغ و سیب زمینی در منزل ، khorak-kalam-brokli
دستور تهیه خوراک کلم بروکلی و مرغ خوشمزه در خانه

خوراک کلم بروکلی و مرغ از غذاهای خوشمزه و خوش طعمی است که به آسانی تهیه می شود. این خوراک خوشمزه برای کسانی که از غذاهای تکراری و سنگین خسته شدند، پیشنهاد خوبی است. همچنین برای کسانی که از غذاهای چرب پرهیز دارند، یک غذای رژیمی محسوب می شود.

برخی افراد خوراک بروکلی و مرغ را تحت عنوان خورش بروکلی و مرغ درست می کنند و همراه با برنج کته یا برنج آبکش سرو می کنند.

به هر حال اگر با طرز تهیه خوراک بروکلی و مرغ با سیب زمینی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه خوراک بروکلی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی به راحتی این خوراک خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله در منزل درست کنید.

توجه کنید با مواد لازم گفته شده می توانید برای 2 نفر خوراک کلم بروکلی درست کنید. در صورتی که می خواهید برای 4 نفر یا 6 نفر خوراک کلم بروکلی درست کنید، می توانید از دو یا سه برابر مواد لازم گفته شده استفاده کنید.

مواد لازم برای خوراک کلم بروکلی 2 نفر
سینه مرغ 1 عدد
کلم بروکلی  200 گرم
سیب زمینی  2 عدد
پیاز قرمز  1 عدد
سیر 3 حبه
روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
مغز گردو  4 عدد
نمک، فلفل و آویشن  به میزان لازم
زرشک  یک سوم فنجان
مراحل تهیه و پخت خوراک کلم بروکلی

1. برای شروع، ابتدا فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم تا گرم شود. سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به تکه های کوچک خرد می کنیم.

2. سیب زمینی های خرد شده را در ظرفی می چینیم و مقداری نمک، فلفل و یک قاشق هم روغن زیتون روی آنها اسپری می کنیم تا سیب زمینی ها خوب مزه دار شود. بعد ظرف سیب زمینی را به مدت 15 دقیقه درون فر می گذاریم.

3. کلم بروکلی و سینه ی مرغ را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم. پیاز را هم خلالی خرد کرده و سیر را هم کاملا له می کنیم و کنار می گذاریم.

4. حالا در یک تابه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون می ریزیم و پیاز خلال شده و سیر را در روغن زیتون کمی تفت داده و کلم بروکلی و مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

5. سپس مقداری نمک، فلفل، آویشن و گردو اضافه می کنیم و بعد از اینکه مواد داخل تابه را تفت دادیم، یک دوم لیوان آب می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم مرغ و بروکلی بپزد.

6. بعد از پختن مرغ و کشیده شن آب تابه، سیب زمینی های پخته شده در فر را به مواد تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خوراک آماده شده را در ظرف سرو می کشیم و با زرشک تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این خوراک خوشمزه بروکلی و مرغ با سیب زمینی لذت ببرید.

طرز تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده

قارچ پلو با گوشت چرخ کرده ، طرز تهیه و پخت قارچ پلو با گوشت چرخ کرده به صورت خوشمزه در منزل و مرحله به مرحله
دستور تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده در منزل

قارچ پلو با گوشت چرخ کرده از پلوهای خوشمزه و خوش طعمی است که به راحتی در منزل قابل تهیه است. این پلو بسیار پرطرفدار است، مخصوصا برای کسانی که عطر و طعم قارچ را دوست دارند، پیشنهاد خوبی است. قارچ پلو را می توان به دو روش دیگر هم درست کرد. از جمله قارچ پلو با مرغ، قارچ پلو با گوشت.

به هر حال اگر با طرز تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی خانگی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه قارچ پلو را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، این قارچ پلوی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله در منزل درست کنید.

مواد لازم قارچ پلو 4 نفر
برنج 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده  200 گرم
قارچ  5 تا 6 عدد
هویج  1 عدد
پیاز 1 عدد
روغن  به میزان لازم
نمک و زردچوبه  به میزان لازم
پودر سیر و ادویه کاری  به میزان لازم
رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه و پخت قارچ پلو با گوشت چرخ کرده

1. برای درست کردن قارچ پلو با گوشت چرخ کرده ابتدا، برنج را چند ساعت قبل با آب ملایم خیس می کنیم. در این فاصله گوشت چرخ شده را با نصف پیاز رنده شده مخلوط می کنیم. کمی نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم و کنار می گذاریم.

2. بعد نصف دیگر پیاز را نگینی خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم. سپس هویج را هم پوست می گیریم و مکعبی کوچک خرد می کنیم و به پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

3. وقتی هویج ها کمی نرم شد، کمی نمک و زردچوبه و یک قاشق رب به تابه اضافه می کنیم و یک یا دو لیوان آب می ریزیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید.

4. حالا با گوشت ورز داده شده، کوفته قلقلی های کوچکی درست می کنیم و به مواد تابه که در حال جوشیدن است، اضافه می کنیم. البته می توان کوفته قلقلی ها را در روغن داغ سرخ کنیم.

5. در ادامه قارچ ها را می شوییم و با کمی روغن در یک تابه کوچک تفت می دهیم. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها یک قاشق آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید.

6. بعد از اینکه قلقلی ها پخته شد و آب مواد داخل تابه کشیده شد، قارچ های تفت داده شده را هم به مواد اضافه می کنیم و نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه مواد را اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم.

7. حالا برنج خیس شده را در قابلمه آب جوش می ریزیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن، وقتی برنج نرم شد، آن را آبکش می کنیم. بعد کف قابلمه را با کمی روغن چرب می کنیم و به دلخواه ته دیگ نان یا سیب زمینی  می چینیم.

8. در انتها یک لایه برنج و یک لایه از مواد آماده شده در قابلمه می ریزیم و به همین ترتیب همه برنج و مواد را داخل قابلمه می ریزیم. بعد دم کنی و درب قابلمه را می گذاریم و قابلمه را روی حرارت کم قرار می دهیم تا قارچ پلوی ما به خوبی دم بکشد.

9. بعد از دم کشیدن قارچ پلو آن را در دیس می کشیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این قارچ پلوی خوشمزه با گوشت قلقلی لذت ببرید.

منبع : baronak.com/7241-gharch-polo-ba-gosht-charkh-karde/

طرز تهیه عدسی

طرز تهیه عدسی

طرز تهیه عدسی ، دستور پخت عدسی خوشمزه و مجلسی در منزل برای 2 تا 4 نفر ، adasi
دستور تهیه عدسی لعاب دار خانگی مرحله به مرحله

عدسی یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که به راحتی قابل تهیه است. کسانی که از غذاهای گوشتی پرهیز دارند و دنبال غذاهای گیاهی هستند عدسی یک غذای عالی و مقوی است. عدسی را به عنوان صبحانه یا میان وعده هم سرو می کنند.

به هر حال اگر با طرز تهیه عدسی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی ایرانی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه عدسی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این عدسی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم برای تهیه عدسی
عدس  یک پیمانه
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت عدسی

1. برای درست کردن عدسی، ابتدا عدس را پاک می کنیم و با آب ولرم خوب می شوییم و حدود یک ربع با آب سرد خیس می کنیم. بعد از یک ربع، آب عدس را عوض می کنیم و با مقداری آب سرد روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و پخته شود.

2. بعد پیاز را نگینی خرد می کنیم و با کمی روغن در تابه تفت می دهیم. کمی هم نمک و زرد چوبه اضافه می کنیم. سپس سیب زمینی را هم نگینی خرد کرده و به تابه پیاز می ریزیم و تفت می دهیم تا سیب زمینی ها نرم شوند.

3. در ادامه ۱عدد گوجه فرنگی متوسط را پوست می گیریم و ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. وقتی همه مواد خوب تفت خورد، نمک، فلفل و رب را هم می ریزیم و حرارت را خاموش می کنیم.

4. در انتها وقتی عدس به خوبی پخته شد، مواد آماده شده را به عدس در حال جوش اضافه می کنیم و حرارت را خیلی کم می کنیم تا عدسی خوب جا بیفتد.

5. بعد از 10 دقیقه که عدسی به خوبی لعاب انداخت، آن را در ظرف می کشیم و همراه با نان و سبزی سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این عدسی خوشمزه لذت ببرید.