مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

کوکوی لوبیا سبز، طرز تهیه و پخت کوکوی لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی مخصوص با گوشت چرخ کرده و تخم مرغ در خانه ، koo-koo-loobia-sabz
دستور تهیه کوکوی لوبیا سبز خانگی خوشمزه و مخصوص

کوکوی لوبیا سبز از کوکوهای خوشمزه و پرطرفداری است و طعم متفاوتی با کوکوهای دیگر دارد و یک نوع غذای گیاهی و مقوی محسوب می شود. کوکوی لوبیا سبز به راحتی قابل تهیه و پخت است و برخی از افراد آن را با سیب زمینی و برخی دیگر به صورت رژیمی درست می کنند.

همانطور که می دانید کوکوها انواع مختلفی دارد که هم به عنوان میان وعده سرو می شود و هم می توان برای یک وعده غذای سبک آن را درست کرد. از جمله کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی و کوکوی پیاز.

به هر حال اگر با طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی جدید بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، این کوکوی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله در منزل درست کنید.

مواد لازم کوکوی لوبیا سبز 4 تا 5 نفر
لوبیا سبز  نیم کیلو
گوشت چرخ کرده  ۲۰۰ گرم
پیاز  1 عدد
تخم مرغ  ۴ عدد
آرد  ۳ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه  به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان دلخواه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده  نصف فنجان
مراحل تهیه و پخت کوکو لوبیا سبز

1. برای پخت کوکو، ابتدا لوبیاها را خیلی ریز خرد می کنیم و با مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت می گذاریم تا پخته شود. بعد از پخته شدن لوبیا، آن را آبکش می کنیم تا آبشان کامل خشک شود.

2. سپس پیاز را رنده می کنیم و همراه با گوشت چرخ کرده در یک تابه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم. مقداری، نمک زردچوبه و فلفل هم می ریزیم. بعد از تفت دان پیاز و گوشت، لوبیای آبکش شده را هم به تابه می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.

3. در یک کاسه تخم مرغ ها را می شکنیم و با زعفران دم کرده و گردو مخلوط می کنیم. آرد را هم به تخم مرغ اضافه می کنیم و به آرامی با همزن دستی می زنیم تا مواد یکدست شود. حالا مخلوط تخم مرغ و آرد را با مواد لوبیا و گوشت مخلوط می کنیم.

4. در انتها در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و داغ می کنیم. سپس به آرامی مواد کوکو را داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم. شعله را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا کوکو با حرارت ملایم پخته شود.

5. وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد، آن را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و برمی گردانیم تا طرف دیگر کوکوها هم سرخ شود. بعد از پخته شدن کوکوها، آن را در ظرف سرو می کشیم و با گوجه و خیارشور تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکوی لوبیا سبز خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی

اسموتی توت فرنگی ، طرز تهیه و درست کردن اسموتی توت فرنگی خوشمزه و مجلسی در منزل ، esmoti-toot-farangi
دستور تهیه اسموتی توت فرنگی خانگی با موز و ماست و بستنی وانیلی

اسموتی توت فرنگی یکی دیگر از انواع اسموتی های خوشمزه و پرفروش در فصل تابستان می باشد و طرز تهیه آن بسیار ساده است. اسموتی ها یک نوع نوشیدنی خانگی خنک و  پوره مانند است و شما می توانید بافت میوه ها را در این نوشیدنی با چشم ببینید.

خیلی از افراد اسموتی توت فرنگی را بدون شیر و با ماست خامه ای درست می کنند. اما من پیشنهاد می کنم حتما طعم و مزه اسموتی توت فرنگی را با شیر و بستنی وانیلی و موز امتحان کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه اسموتی توت فرنگی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم اسموتی توت فرنگی را آماده کرده ایم تا شما به راحتی می توانید این اسموتی خوشمزه را در منزل به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم
توت فرنگی خرد شده 10 تا 15 عدد
موز 2 عدد متوسط
بستنی وانیلی 1 لیوان
عسل یا شکر 1 قاشق غذاخوری
شیر به میزان لازم
مراحل تهیه اسموتی توت فرنگی

1. برای درست کردن این اسموتی خوشمزه سر توت فرنگی ها را می گیریم و به صورت حلقه ای از وسط برش می زنیم. پوست موزها را هم جدا می کنیم و آن ها را هم به صورت حلقه ای برش می زنیم.

2. حالا بر روی توت فرنگی و موزهای خردشده عسل یا مقداری شکر می ریزیم و داخل ظرف دربسته در فریزر می گذاریم و صبر می کنیم تا به طور کامل یخ بزنند. توجه کنید میزان عسل یا شکر اختیاری است. حتی می توانید این اسموتی را به صورت طبیعی و بدون شکر درست کنید.

3. بعد از یخ زدن کامل توت فرنگی و موزهای خرد شده، آن ها را از فریزر خارج می کنیم و به همراه بستنی وانیلی داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب میکس می کنیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

4. بعد از میکس کردن، به اندازه دلخواه شیر اضافه می کنیم و اسموتی را رقیق می کنیم. حالا اسموتی آماده شده را داخل لیوان های سرو می ریزیم و با توت فرنگی و موز تزیین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این اسموتی توت فرنگی خوشمزه با موز لذت ببرید.

نکات درست کردن اسموتی توت فرنگی
اضافه کردن ماست

توجه کنید در صورت تمایل به جای بستنی وانیلی می توانید از ماست خامه ای و یا حتی خامه استفاده کنید.

اسموتی توت فرنگی رژیمی

در صورتی که می خواهید این اسموتی را به صورت رژیمی درست کنید، می توانید بستنی را حذف کنید.

تعبیر خواب هندوانه

تعبیر خواب هندوانه

تعبیر خواب هندوانه ، تعبیر خوردن هندوانه شیرین، هندوانه نسیده و هندوانه گندبده در خواب چیست؟، tabir khab hendevaneh
دیدن هندوانه در خواب برای دختر و پسر چه معنایی دارد؟

دیدن و خوردن هندوانه قرمز بزرگ رسیده و شیرین، دیدن هندوانه نرسیده نارس و شکستن هندوانه گندیده، خریدن هندوانه شب یلدا و هدیه دادن هندوانه، کاشتن و پرورش دادن انواع هندوانه قرمز و زرد و ... از نمونه خواب های متدوال ما در رابطه با خواب هندوانه می تواند باشد.

در حالت کلی دیدن انواع هندوانه در خواب تعابیر مختلفی می تواند داشته باشد. برای مثال معبرین دیدن هندوانه شیرین در خواب را خوب می دانند و برعکس. البته ناگفته نماند معبرین اسلامی دیدن هندوانه در خواب را نشانه بیماری می دانند.

به هر حال اگر شما هم خواب هندوانه دیده اید و به دنبال تعبیر خواب خود هستید، ما در این مقاله بارونک، کامل ترین تعبیر خواب هندوانه را از دید معبرین بزرگ نظیر امام جعفر صادق (ع) و یوسف نبی آماده کرده ایم و شما در ادامه به راحتی می توانید تعبیر خواب خود را مشاهده کنید.


تعبیر دیدن هندوانه در خواب

یوسف نبی : اگر خواب هندوانه دیده اید، تعبیر این خواب نشانه بیماری است.

آنلی بیتون : دیدن خواب هندوانه در خواب نشانه این است که سلامتی شما به خطر خواهد افتاد و بیمار خواهید شد و دست به اقدامات ناموفق خواهید زد.

کتاب سرزمین رویاها نوشته شده است :

دیدن هندوانه در خواب نشانه نتایج بسیار عالی در کسب و کار شما خواهد بود.

دیدن هندوانه در خواب برای بیماران نشانه این است که آن ها بهبود خواهند یافت و سلامتی خود را بدست خواهند آورد.


تعبیر خواب دادن هندوانه به بچه ها

اگر خواب ببینید که به بچه ها هندوانه می دهید، تعبیر این خواب نشانه خوشبختی است.


تعبیر خوردن هندوانه در خواب

به گفته آنلی بیتون خوردن هندوانه در خواب نشانه کاری شتاب زده می باشد و آن کار شما را بسیار نگران خواهد کرد.

و اگر خواب ببینید که هندوانه خورده اید، بدانید به زودی مرتکب اشتباهی خواهید شد.

کتاب سرزمین رویاها : دیدن خوردن هندوانه در خواب نشانه بی اثر شدن امیدهای شما خواهد بود.


تعبیر خواب هندوانه شیرین

به گفته منوچهر مطیعی تعبیر دیدن هندوانه در خواب بسیار خوب است به خصوص اگر آن هندوانه رسیده و قرمز باشد و شما از خوردن آن احساس لذت بکنید.

هندونه شیرین و رسیده در خواب نشان می دهد که شما نتیجه تمام تلاش های خود را خواهید دید و درآمد شما به زودی افزایش زیادی خواهد داشت و بخت و اقبال با شما همراه خواهد شد.


تعبیر خواب هندوانه گندیده

دیدن هندوانه خراب و گندیده در خواب به شما هشدار می دهد که مشکلی در زندگی شما پیش خواهد آمد و یا اینکه دچار بیماری خواهید شد.


تعبیر خواب خریدن هندوانه

اگر خواب ببینید هندوانه می خرید، تعبیرش نشانه پول و شانس می باشد.

معبر دیگری می گوید : اگر خواب ببینید که در بازار یا میوه فروشی به دنبال خرید و انتخاب هندوانه شیرین هستید، این خواب نشانه است که شما به زودی با شتاب زدگی تصمیمی غیر عاقلانه و بدون اینکه همه جزئیات را در نظر بگیرید خواهید گرفت.


تعبیر خواب هندوانه نرسیده

به گفته معبرین غربی دیدن هندوانه نارس در خواب نماد و بیانگر چیزی خطرناک یا ناخوشایند برای شما است.

اما معبر دیگری بنام آنلی بیتون معتقد است دیدن هندوانه در حال رشد در خواب نشانه این است که مشکلات و گرفتاری های فعلی نتایج مساعدی به دنبال خواهد داشت.


تعبیر خواب کاشتن و پرورش دادن هندوانه

اگر خواب پرورش هندوانه ببینید، نشانه این است که یک فرد ناشناسی به شما هدیه ای خواهد داد.


تعبیر خواب تخمه هندوانه

دیدن تخمه های هندوانه در خواب نشانه است که به زودی به شما خبری می رسد و شما از طریق آن خبر به خیر و برکت خواهید رسید.


تعبیر خواب هندوانه بزرگ دانه دار

اگر در خواب هندوانه بزرگی دیدید که دانه های بسیار زیادی داشت، نماد بخت و اقبال شما است و اگر باردار بودید، نشان از تولد های زیاد و دوقلو بودن خبر می دهد.


تعبیر خواب برش دادن هندوانه

اگر خواب بریدن و برش دادن هندوانه دیدید، بدانید این خواب نشان از نارضایی شما در رابطه جنسی است.

همچنین معبر دیگری می گوید : اگر می خواهید کار جدیدی راه بیندازید یا اینکه ایده ای را امتحان کنید، بدانید نتایج خوبی بدست خواهید آورد.


تعبیر خواب دیدن مزرعه هندوانه

دیدن مزرعه هندوانه در خواب نشان از بخت و اقبال عالی می باشد و بدانید به زودی خوشبختی غیر منتظره ای نصیب شما خواهد شد.

البته برای این کار باید در زندگی واقعی خود با قدرت تمام تلاش کنید و از نیروی ذهنی خود کمک بگیرید تا به این خوشبختی برسید.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با کالباس

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با کالباس

سالاد سیب زمینی با کالباس ، طرز تهیه و درست کردن سالاد سیب زمینی خوشمزه و مجلسی با کالباس در منزل
دستور تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه با کالباس در خانه

سالاد سیب زمینی با کالباس و پیازچه یکی دیگر از انواع سالاد های سیب زمینی می باشد که به راحتی می توانید آن را در منزل درست کنید. مواد اصلی این سالاد خوشمزه، سیب زمینی، کالباس، خیارشور، پیازچه و سس مخصوص می باشد.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سالاد سیب زمینی با کالباس آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سالاد سیب زمینی را با کالباس آماده کرده ایم که شما با این آموزش سریع آشپزی، به تنهایی می توانید این سالاد خوشمزه و مجلسی را در منزل درست کنید.

مواد لازم سالاد سیب زمینی و کالباس
سیب زمینی 250 گرم
کالباس 250 گرم
گردو 50 گرم
روغن سالاد 2 قاشق غذاخوری
خیارشور 100 گرم
پیازچه 100 گرم
سس مایونز 50 گرم
خامه 50 گرم
سرکه 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل سفید یک قاشق مرباخوری
مراحل تهیه سالاد سیب زمینی با کالباس

1. برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سیب زمینی را پس از شستن بدون اینکه پوست آن ها را بگیریم، به صورت اسلایس های درشت خرد می کنیم و با مقداری نمک در یک قابلمه می پزیم. پس از پخت به سیب زمینی ها شوک آب سرد می دهیم.

2. کالباس و خیارشور را به صورت حبه قندی خرد می کنیم. پیازچه را هم به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و گردوها را به صورت ساطوری خرد می کنیم. حالا تمامی مواد سالاد را باهم مخلوط می کنیم.

3. هم اکنون باید سس مخصوص سالاد را آماده کنیم. برای این کار سس مایونز + خامه + آبلیمو + نمک + پودر فلفل + روغن سالاد را باهم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا سس یکدست و یکنواختی داشته باشیم.

4. حالا سس را بر روی مواد سالاد می ریزیم و مواد را زیر و رو می کنیم تا همه مواد به طور کامل با سس آغشته شوند. سپس سالاد را با استفاده از مواد دلخواه مانند پیازچه و گردو تزیین می کنیم و سپس سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سالاد سیب زمینی خوشمزه با کالباس لذت ببرید.

طرز تهیه فالوده

طرز تهیه فالوده

فالوده ، طرز تهیه و درست کردن فالوده خانگی و صنعنی خوشمزه و مجلسی در منزل ، faloodeh
دستور تهیه فالوده خوشمزه و مخصوص با رشته فالوده خانگی و آماده

فالوده شیرازی یکی از دسرهای خوشمزه و فوق العاده پرطرفدار به ویژه در فصل تابستان است. همانطور که از اسم فالوده شیرازی معلوم است، این دسر خوشمزه متعلق به شیراز است ولی به دلیل خوشمزه و خنک بودنش هم اکنون در همه جای ایران این دسر خوشمزه سرو می شود.

فالوده را می توان در انواع مختلف و در طعم های متفاوت هم درست کرد. از جمله فالوده کرمانی، فالوده یزدی، فالوده بستنی و فالوده با طعم های طالبی، سیب، آلبالو و ...

به هر حال اگر با طرز تهیه فالوده شیرازی آشنایی ندارید، ما در این آموزش حرفه ای دسر بارونک، مواد لازم و طرز تهیه فالوده شیرازی را با به دو روش با رشته برنجی آماده و نشاسته آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده، به راحتی در منزل این فالوده شیرازی را درست کنید.

مواد لازم فالوده شیرازی
شکر 2/5 لیوان
آب  ۴ لیوان
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
رشته برنجی یا نشاسته به میزان لازم - 250 گرم
مراحل تهیه و درست کردن فالوده شیرازی

1. برای شروع، ابتدا در یک قابلمه کوچک شکر و آب را ترکیب می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر در آب حل شود. بعد از حل شدن شکر، حرارت را خاموش می کنیم و ۴ قاشق گلاب اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود.

2. پس از اینکه شربت به طور کامل خنک شد، آن را در ظرف فلزی می ریزیم و به مدت 4 ساعت در فریزر می گذاریم تا یخی و بسته شود.

3. در ادامه، در یک قابلمه آب را جوش می آوریم و رشته ها را بعد از نصف کردن در آب جوش می ریزیم و 10 دقیقه صبر می کنیم تا رشته ها نرم شوند. (رشته برنجی را می توانید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید)

4. بعد از 10 دقیقه رشته های نرم شده را با آب سرد آبکشی می کنیم و به شربت اضافه می کنیم و به صورت خنک سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این فالوده شیرازی خوشمزه و خنک لذت ببرید.

نکات درست کردن فالوده

طرز تهیه رشته فالوده با نشاسته

1. در روش سنتی برای درست کردن رشته فالوده از نشاسته استفاده می شود. برای این منظور 250 گرم نشاسته را به همراه 2 لیوان آب در یک قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب اضافی تبخیر شده و نشاسته کشدار و غلیظ شود.

2. پس از اینکه نشاسته حالت کشی پیدا کرد، سریع حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و نشاسته را داخل یک آبکش با سوراخ های ریز می ریزیم و فشار می دهیم تا به صورت رشته های نازک از آبکش خارج شود. (آبکش مخلوط نشاسته را می توانید از بیرون تهیه کنید)

3. توجه کنید باید زیر آبکش یک قابلمه با آب خنک و یخ قرار دهیم تا رشته ها پس از خارج شدن از آبکش، داخل این قابلمه ریخته شوند. همچنین باید با دست رشته های داخل قابلمه را زیر و رو کنیم تا در اثر سرمای آب یخ، فرم بگیرند.

4. حالا رشته های ما آماده شده را به وسیله آبکش جدا می کنیم و به شربت اضافه می کنیم و سرو می کنیم.