مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

دانلود آهنگ جدید تو فرق داری با همه فول نایسی واسم

دانلود آهنگ جدید تو فرق داری با همه فول نایسی واسم از علیرضا روزگار

دانلود آهنگ جدید تو فرق داری با همه فول نایسی واسم از علیرضا روزگار

دانلود آهنگ جدید علیرضا روزگار بنام فول نایس از ترنج موزیک

Download  Music Alireza Roozegar – Full Nice

ترانه و موزیک : علیرضا روزگار , تنظیم : مهدی معظم

برای دانلود آهنگ تو فرق داری با همه فول نایسی واسم به ادامه مطلب بروید …

متن آهنگ جدید علیرضا روزگار بنام فول نایس :

دل میبری از من تو سری از هر دلبری اصلا بستم به نگات من دلمو هر لحظه ی اون چند

تو آسی واسم یه چیز خاصی واسم تو آسی واسم یه چیز خاصی واسم

تو فرق داری با همه فول نایسی واسم تو فرق داری با همه فول نایسی واسم

♫♫♫♫♫

من فرق دارم یه نمه تورو بیشتر دوست دارم از همه واسه

دوست داشتنت یه نمه یه ذره یه جورایی خیلی کمه

یه نمه یه جوری خیلی کمه بیشتر میخوامت از یه نمه

♫♫♫♫♫

دوس داری منو مث همه منم عاشقت شدم نمه نمه

ولی نمه نمه واست خیلی کمه

دانلود آهنگ جدید علیرضا روزگار بنام تو فرق داری با همه فول نایسی واسم

دانلود آهنگ با کیفیت 320

دانلود آهنگ جدید آروم آروم تو دلم نشستی از امیر علمشاهی

دانلود آهنگ جدید آروم آروم تو دلم نشستی از امیر علمشاهی

دانلود آهنگ جدید آروم آروم تو دلم نشستی از امیر علمشاهی

دانلود آهنگ جدید امیر علمشاهی بنام آروم آروم از ترنج موزیک

Download  Music Amir Alamshahi – Aroom Aroom

برای دانلود آهنگ آروم آروم تو دلم نشستی آروم آروم شدی تموم هستیم به ادامه مطلب بروید …

متن آهنگ جدید امیر علمشاهی بنام آروم آروم :

تو که باشی روزام

شکل حقیقته

وقتی نیستی دلم میگیره

حرف بزن واسه من

میگردم دور تو

این دلم دلشوره میگیره

میخندم پیش تو ، دنیا مال منه

♫♫♫♫♫

نمیزارم بری اون چشات سهم منه

آروم آروم تو دلم نشستی

آروم آروم شدی تموم هستیم

آروم آروم شدی واسه من

آروم آروم آروم آروم

آروم آروم تو دلم نشستی

آروم آروم شدی تموم هستیم

♫♫♫♫♫

آروم آروم شدی واسه من

آروم آروم آروم آروم

آروم آروم آروم آروم

داشتنت قد یه دنیا می ارزه

فاصله از تو تو خوابم چه سخته

آروم و قرار این دل تو شدی

نمیخوام نباشی حتی یه لحظه

♫♫♫♫♫

آروم آروم تو دلم نشستی

آروم آروم شدی تموم هستیم

آروم آروم شدی واسه من

آروم آروم آروم آروم

آروم آروم تو دلم نشستی

♫♫♫♫♫

آروم آروم شدی تموم هستیم

آروم آروم شدی واسه من

آروم آروم آروم آروم

آروم آروم آروم آروم

دانلود آهنگ جدید امیر علمشاهی بنام آروم آروم تو دلم نشستی

طرز تهیه شیرینی بهشتی بدون فر

طرز تهیه شیرینی بهشتی بدون فر

شیرینی بهشتی بدون فر زعفرانی و ساده ، طرز تهیه و پخت شیرینی بهشتی بدون فر خوشمزه و مجلسی در خانه به همراه نکات مهم پخت شیرینی بهشتی با قابلمه
دستور پخت شیرینی بهشتی بدو فر به همراه نکات مهم پخت شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید این شیرینی را به صورت خانگی در منزل درست کنید و به هنگام عید نوروز، از مهمان های خود با این شیرینی خوشمزه و خوش طعم پذیرایی کنید.

به هر حال اگر به هر دلیلی به فر دسترسی ندارید و می خواهید شیرینی بهشتی بدون فر درست کنید، ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شیرینی بهشتی بدون فر را آماده کرده ایم که شما این آموزش شیرینی پزی می توانید شیرینی بهشتی بدون فر خوشمزه و عالی درست کنید.


مواد لازم شیرینی بهشتی بدون فر
آرد سفید مخصوص شیرینی یک لیوان
روغن جامد نصف لیوان
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
پودر قند نصف لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر هل در صورت تمایل نصف قاشق چایخوری
مراحل تهیه شیرینی بهشتی بدون فر

1. ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع روغن جامد را در یک ظرف با پودر قند هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند. به جای روغن جامد می توانید از 100 گرم کره هم استفاده کنید.

2. سپس وانیل را اضافه می کنیم و با دور تند همزن هم می زنیم تا تمامی مواد به خوبی باهم مخلوط شوند و پف کنند. بعدش روغن مایع و پودر هل را اضافه می کنیم و دوباره با دور تند همزن هم می زنیم.

3. در ادامه آرد الک شده را به آرامی و به تدریج در 3 مرحله اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. سعی کنید به اندازه کافی و نیاز آرد بریزید تا خمیر لطیف و نرمی داشته باشیم.

4. در صورتی که میخواهید شیرینی بهشتی را در دو نوع ساده و زعفرانی درست کنید، برای این کار خمیر را نصف می کنیم و به یک قسمت، یک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده و غلیظ اضافه می کنیم. توجه کنید اگر زعفران آبکی و رقیق باشد در این صوت مجبور هستیم آرد بیشتری اضافه کنیم و با این کار شیرینی ما سفت و خراب می شود.

5. همچنین اگر دیدید خمیر خیلی شل است و به دست می چسبد می توانید یکمی دیگر آرد اضافه کنیم و اینکه به هیچ وجه نباید خمیر را با دست ورز بدهید. چون اگر ورز بدهید خمیر به روغن می افتد و خراب می شود.

6. حالا باید هر یک از خمیرها را به صورت جداگانه داخل قیف بریزیم و بعدش شروع به قیف ردن می کنیم. من همیشه از قیف یک بار مصرف و ماسوره شکوفه برای پخت شیرینی بهشتی استفاده می کنم. البته اگر قیف هم نداشتید می توانید مقداری از خمیر را با دست بردارید و بعد از گلوله کردن روی سینی می چنیم. توچه کنید بهتر است از یک سینی چدن یا سینی پیرکس و یا آلومینیومی استفاده کنید و کف آن را کاغذ روغنی بیندازید.

7. حالا فر دست ساز خود را از قبل گرم می کنیم. منظور از فر دست ساز همان قابلمه است که کف آن یک توری یا الک فلری گذاشتیم تا کف سینی با کف قابلمه در تماس نباشد. حالا سینی حاوی شیرینی های بهشتی را داخل قابلمه روی توری یا الک فلزی قرار می دهیم و بعدش درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم.

8. دقت داشته باشید شعله زیر قابلمه را حتما روی کم می گذاریم و به مدت نیم ساعت صبر می کنیم تا شیرینی های بهشتی به خوبی بپزند. بعد از نیم ساعت حتما درب قابلمه را بردارید و پخت شیرینی ها را بررسی کنید. اگر دیدید خیلی کم دور شیرینی ها طلایی شده است، در این صورت حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند.

9. بعد از خنک شدن، شیرینی های بهشتی را داخل ظرف سرو مورد نظر خود می ریزیم و بعدش سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی های بهشتی خشزه لذت ببرید.

نکات مهم پخت شیرینی بهشتی بدون فر

توجه کنید شما با این آموزش شیرینی پزی می توانید دو نوع شیرینی بهشتی ساده و زعفرانی درست کنید. علاوه بر این شما می توانید با افزودن رنگ خوراکی مورد نظر خود به خمیر، شیرینی بهشتی را در انواع رنگ های مورد نظر و محبوب خود درست کنید.


طرز تهیه شربت سکنجبین

طرز تهیه شربت سکنجبین

شربت سکنجبین خوشمزه و مجلسی خانگی، دستور شربت سکنجبین زعفرانی عالی در منزل با خیار - شکر - عسل - عرق نعنا - آب نارنج و شیره انگور به صورت تصویری, sharbat sekanjebin
دستور تهیه شربت سکنجبین خوشمزه و عالی با زعفران دم کرده و عرق نعنا

شربت سکنجبین از شربت های خوشمزه و جزو قدیمی ترین شربت ها می باشد و در طب سنتی خواص بسیار زیادی دارد. مصرف شربت سکنجبین برای مشکلات ادراری، نفخ شکم و درد معده تا حدودی می تواند مفید باشد. این شربت یک پیشنهاد بی نظیر برای روزهای گرم سال می باشد و خوردن آن برای تسکین عطش و همچنین درمان گرمازدگی تا حد زیادی مؤثر است. همچنین شربت سکنجبین می تواند یک نوشیدنی مفید و عالی برای روزهای ماه رمضان باشد.

ما ایرانی ها شربت سکنجبین را معمولا در کنار کاهو سرو می کنیم. امروزه در هر کدام از مناطق کشورمان شربت سکنجبین را به شیوه ای متفاوت درست می کنند. مثلا برخی از افراد به جای شکر از عسل استفاده می کنند. حتی برخی دیگر این شربت را با شیره انگور و آب نارنج هم درست می کنند.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شربت سکنجبین آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شربت سکنجبین را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید شربت سکنجبین خوشمزه و مخصوص درست کنید.

مواد لازم شربت سکنجبین
شکر یک کیلو گرم
سرکه سفید یک پیمانه
نعنا تازه  600 گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم
آب به میزان لازم
مراحل تهیه شربت سکنجبین

1. ابتدا باید شیره شربت را آماده کنیم. برای این کار در یک قابلمه مناسب مقداری آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب بجوشید. سپس شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود.

2. بعد از آن صبر می کنیم تا محلول شکر و آب بجوشد تا شربت به غلظت مناسب برسد. سپس نعنا را در یک پارچه توری تمیز می پیچیم و آن را داخل شیره قرار می دهیم و به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا همراه شیره بجوشید.

3. بعد از اینکه بوی نعنا خارج شد، سرکه سفید و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و و بعدش صبر می کنیم تا شربت چند جوش دیگر بخورد و به قوام مطلوب برسد.

4. بعد از رسیدن به قوام مورد نظر، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا شربت کمی خنک شد. پس از خنک شدن، شربت را صاف می کنیم و آن را در شیشه در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

5. به هنگام سرو شربت سکنجبین بهتر است یک چهارم لیوان را شربت و یک چهارم یخ و بقیه لیوان را آب بریزیم. در این صورت شربت سکنجبین شما بسیار خوشمزه و گوارا خواهد شد.

نکات پخت شربت سکنجبین
اضافه کردن خیار

برخی از افراد دوست دارند شربت سکنجبین خیاری درست کنند. برای این کار ابتدا خیار را به صورت ریز رنده می کنیم و در هر لیوان مقداری خیار رنده شده می ریزیم. سپس شربت سکنجبین + یخ + آب می ریزیم.

طرز تهیه دسر بوراتوس

طرز تهیه دسر بوراتوس

دسر بوراتوس خانگی و خوشمزه، طرز تهیه و پخت و درست کردن دسر بوراتوس خوشمزه و مجلسی برای 5 نفر, دسر بوراتوس توت فرنگی و وانیلی به صورت قالبی، dessert-burritos
دستور تهیه دسر بوراتوس فرانسوی ژله ای با دنت توت فرنگی و بستنی وانیلی

دسر بوراتوس همانند دسر رومانف از دسر های خوشمزه و معروف فرانسوی است و با شیر، بستنی، پنیر ماسکارپونه و پودر ژلاتین درست می شود. در صورتی که در فصول گرم سال هستید و به فکر تهیه یک دسر خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی ازمهمان های خود هستید، ما به شما دسر بوراتوس خوشمزه و خنک را پیشنهاد می کنیم.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن دسر بوراتوس آشنایی ندارید، ما در این دستور آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم دسر بواتوس را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید دسر بوراتوس خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم دسر بوراتوس
شیر  1 لیوان
بستنی لیوانی وانیلی  1 عدد
پنیر ماسکارپونه  200 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
دسر دنتتوت فرنگی 2 عدد
مراحل تهیه دسر بوراتوس

1. ابتدا پودر ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب سرد در یک ظرف می ریزیم و آن را روی بخار کتری آب قرار می دهیم تا به روش بن ماری، پودر ژلاتین به طور کامل در آب حل شود و شفاف شود.

2. در ادامه در یک ظرف دیگر شیر و بستنی را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. من برای دسر بوراتوس به دلیل اینکه هم بستنی شیرینه و هم دنت شیرین است برای همین شکر اضافه نمی کنم اما شما در صورت تمایل می توانید مقداری شکر هم اضافه کنید.

3. وقتی که شیر و بستنی به طور کامل در هم حل شدند و از کناره های ظرف شروع به جوشیدن کرد، سریع پودر ژلاتین حل شده در آب سرد را اضافه می کنیم و چند باری هم می زنیم تا به خوبی باهم مخلوط شوند و بعدش حرارت زیر ظرف را خاموش می کنیم. توجه کنید به هیج وجه نباید موادمان بجوشد.

4. در این مرحله پنیر ماسکارپونه و دنت را در یک ظرف دیگر باهم مخلوط می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا مخلوط یکدستی داشته باشیم. بعد از اینکه پنیر ماسکارپونه و دنت به خوبی باهم مخلوط شدند، آن را در ظرف مواد مان می ریزیم و بعدش همه مواد را باهم هم می زنیم تا یکدست شوند.

5. پس از اینکه مایه دسر را آماده کردیم، آن را داخل قالب مورد نظر خود می ریزیم و به مدت 7 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا دسر به اصطلاح بسته شود. توجه کنید نیازی به چرب کردن قالب نیست.

6. بعد از 8 ساعت که دسر به خوبی بسته شد، دور آن را با کمک کارد آزاد می کنیم و بعدش آن را داخل دیس برمی گردانیم. امیدواریم از خوردن این دسر بوراتوس خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.

نکات پخت دسر بوراتوس

اضافه کردن رنگ خوراکی

توجه کنید من برای این دسر از رنگ خوراکی استفاده نکردم. اما شما در صورت تمایل، هر رنگ خوراکی که دوست داشتید می توانید به مایه دسر بوراتوس خود اضافه کنید تا دسرتان همان رنگی شود. همچنین شما می توانید به جای دنت توت فرنگی از هر طعم دیگری که دوست داشتید استفاده کنید.