مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

آموزش طرز تهیه گاناش شکلاتی خوشمزه

طرز تهیه گاناش شکلاتی

گاناش شکلاتی ، طرز تهیه گاناش شکلاتی با شکلات تخته ای ترد و دارک ، دستور پخت گاناش شکلاتی فرم گرفته با کره و خامه ، ganache chocolate
دستور پخت گاناش شکلاتی با خامه و کره

گاناش شکلاتی سیاه و سفید یکی از کرم های عالی و پرطرفدار برای روکش و کاور کردن و تزیین انواع کیک ، کاپ ، شکلات ، بیسکویت و ... مورد استفاده قرار می گیرد. مخصوصا کسانی که عاشق شکلات هستند همیشه دوست دارند هر نوع کیکی که می پزند رویه آن را با یک لایه گاناش شکلاتی یا همون گنش شکلاتی تزیین و کاور کنند.

اما اگر تا به امروز گاناش شکلاتی درست نکردید و طرز تهیه آن را بلد نیستید نگران نباشید درست کردن گاناش شکلاتی کار بسیار آسان و ساده ای است و نیاز به تجربه و مهارت خاصی ندارد. مواد اصلی گاناش شکلاتی ، خامه ، شکلات تخته ای سیاه و سفید و کره می باشد.

در این پست آموزش شیرینی پزی بارونک طرز تهیه و درست کردن گاناش شکلاتی خوشمزه و عالی را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که شما با این آموزش می توانید به تنهایی همانند یک شیرینی پز حرفه ای گاناش شکلاتی فرم دار درست کنید و برای تزیین کیک های خود استفاده کنید.

نکته : یک پنس وانیل مقداری است که بین انگشت شست و اشاره جا می گیرد.

مواد لازم گاناش شکلاتی
شکلات تخته ای 250 گرم
خامه 200 گرم
کره 20 کرم
وانیل یک پنس
مراحل تهیه گاناش شکلاتی

1. اگر شما هم مثل من از شکلات تخته ای استفاده می کنند ابتدا آن ها را در یک کاسه خرد می کنیم و کنار می گذاریم. سپس خامه ، کره و وانیل را داخل یک تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مرتب و آرام هم می زنیم تا در اثر حرارت ، خامه کم کم شل شود و کره هم ذوب شود. (باید از قبل کره را در بیرون از یخچال قرار بدهید تا با دمای محیط یکنواخت باشد)

2. وقتی محلول خامه و کره از کناره ها شروع به حباب زدن کرد سریع شکلات خرد شده را اضافه می کنیم و حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و با لیسک شروع به هم زدن می کنیم تا شکلات با حرارتی که خامه دارد ذوب شود. در این مرحله باید با لیسک به صورت عمیق و سریع همه شکلات را به خوبی مخلوط کنیم و مطمئن شویم هیچ تکه شکلاتی ذوب نشده داخل مواد باقی نمانده است.

3. عمل هم زدن را تا وقتی که کرم شکلاتی مون روان و یکنواخت نشده ادامه می دهیم. بعد از یکنواخت شدن گاناش شکلاتی ما آماده است. و می توانید از آن برای روکش کردن و کاور کردن انوع کیک ، بیسکویت و شیرینی استفاده کنید.

4. اما اگر مثل من می خواهید گاناش شکلاتی فرم گرفته درست کنید باید با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه ، گاناش شکلاتی را هم بزنیم تا رد پره های همزن روی گاناش بیفته و فرم بگیرد. هم اکنون می توانید با استفاده از قیف و ماسوره و با توجه به ایده ای که در ذهن دارد رویه کیک یا دسر خود را تزیین کنید.

طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی
طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی
آن ها طرز تهیه خامه قنادی یا همون خامه فرم گرفته را نمی دانند و فکر می کنند ...
نکاتی در مورد گاناش شکلاتی
تزیین با گاناش شکلاتی

توجه کنید اگر می خواهید گاناش شکلاتی را به شکلی روی کیک بریزید که به نظر مایع در حال ریختن از سطح کیک باشد باید 10 دقیقه بعد از خنک شدن گاناش و وقتی که هنوز داغ و رقیق است این کار را انجام بدهید. در این حالت ضخامت لایه گاناش هم خیلی کم می شود.

همچنین می توانید بعد از 30 دقیقه که کاملا گاناش شکلاتی خنک می شود و به شکل خمیر تبدیل می شود آن را همانند خامه فرم گرفته روی کیک یا بین لایه های آن بمالید و این موضوع کاملا اختیاری است و بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.


نوع شکلات گاناش

برای تهیه گاناش شکلاتی عالی و فرم گرفته می توانید از چیپس شکلات یا شکلات تخته ای استفاده کنید و میزان شیرینی شکلات هم بستگی به ذائقه شما دارد اگر مثل من مزه تلخ شکلات را بیشتر ترجیح می دهید می توانید از شکلات هایی با درصد بالاتر که تلخ هستند استفاده کنید.

این نکته را هم بگویم شما می توانید گاناش شکلاتی را با شکلات سیاه یا سفید درست کنید البته نوع سیاه گاناش مرسوم تر است. من شکلاتی که در این آموزش استفاده کردم شکلات تخته ای دارک هست که طعم تلخی دارد و گاناش خیلی عالی و باکیفیت می شود.


گاناش شلاتی بدون کره

در برخی از دستور االعمل های طرز تهیه گاناش از کره استفاده نمی شود اما ما این کار را به شما پیشنهاد نمیکنیم چون وقتی رویه کیک را با گاناش حاوی کره تزیین می کنیم موجب می شود کیک مون درخشش و زیبایی بیشتری داشته و جلوه بهتری پیدا کند. علاوه بر این در خوش طعم شدن گاناش شکلاتی بسیار مؤثر است و مزه گاناش را عالی می کند.

طرز تهیه کیک قهوه

طرز تهیه کیک قهوه

کیک قهوه ، طرز تهیه کیک قهوه با کاکائو و گاناش شکلاتی و گردو ، دستور پخت کیک قهوه خوشمزه ، cake ghahve
دستور پخت کیک قهوه با کاکائو و گاناش شکلات

کیک قهوه یکی از کیک های خوشمزه و خوش طعم می باشد که طرفدارن خاص خودش را دارد. معمولا کیک قهوه را با کاکائو و گردو درست می کنند و رویه آن را با گاناش شکلاتی تزیین می کنند. اما برخی افراد هم دوست دارند به کیک قهوه شیر یا ماست هم اضافه می کنند.

شما می توانید با این آموزش شیرینی پزی بارونک ، به تنهایی کیک قهوه کاکائویی خوشمزه و عالی همانند یک شیرینی پز حرفه ای درست کنید و از خوردن آن بیش از هرکسی خودتان لذت ببرید. در ادامه آموزش درست کردن کیک قهوه با کاکائو و مواد لازم آن را مشاهده می کنید.

مواد لازم کیک قهوه
پودر کاکائو ۵ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
قهوه دم کرده یک سوم لیوان
اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری
گاناش شکلاتی به میزان لازم
گردو خرد شده به میزان لازم
روغن مایع  نصف لیوان
کره  50 گرم
آرد  ۱ لیوان
تخم مرغ  ۴ عدد
شکر  ۱ لیوان
مراحل تهیه کیک قهوه با کاکائو

1. برای تهیه کیک قهوه ابتدا آرد را با بکینگ پودر در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و مقدار خیلی کمی هم نمک اضافه می کنیم و آن را دو تا سه بار الک می کنیم تا سبک شود. سپس به مواد داخل ظرف مقدار شکر گفته شده را اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند.

2. در این مرحله قهوه را دم می کنیم و به همراه کاکائو ، روغن و کره مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و منتظر می مانیم تا محلول به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن از روی حرارت بر می داریم و آرد را به صورت کم کم و آرام به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

طرز تهیه کیک شکلاتی با شکلات تخته ای
طرز تهیه کیک شکلاتی با شکلات تخته ای
کیک شکلاتی یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین کیک ها می باشد و ...

3. سپس تخم مرغ ها را در یک کاسه می شکنیم و هم می زنیم تا یکنواخت شوند. بعد از اینکه تخم مرغ ها کف کردند آن ها را به همراه اسانس وانیل به ظرف حاوی خمیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم ترکیب شوند. همچنین در صورت تمایل در این مرحله مقداری مغز گردوی خرد شده را به خمیر اضافه کنید.

4. حالا کف قالبی را که برای کیک قهوه در نظر گرفته ایم کاغذ روغنی می اندازیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. سپس آن را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده می گذاریم و به مدت 40 دقیقه صبر می کنیم تا کیک قهوه به خوبی بپزد و پف کند. (مدت زمانی که برای گرم شدن فر نیاز است 15 دقیقه می باشد)

5. بعد از اینکه کیک پخت آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. پس از خنک شدن ، رویه کیک یک لایه گاناش شکلاتی می ریزیم و با قاشق آن را صاف می کنیم و در صورت تمایل یکبار دیگر این کار را تکرار کنید و با گاناش شکلاتی فرم گرفته رویه کیک را تزیین می کنیم. (طرز تهیه گاناش شکلاتی) سپس کیک قهوه را به مدت 2 ساعت دیگر داخل یخچال قرار می دهیم تا برای سرو آماده شود. امیدواریم که از خوردن این کیک قهوه کاکائویی خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی ، نان نارگیلی ، طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و بازاری ، دستور پخت شیرینی نارگیلی پفکی ، shirini nargili
دستور پخت شیرینی نارگیلی پفکی و بازاری

شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی ها خوشمزه و سنتی می باشد و جزو اون دسته از شیرینی هایی است که بوی عید می دهد. مواد اصلی شیرینی نارگیلی یا همون نان نارگیلی ، تخم مرغ ، پودر نارگیل و شکر می باشد.

خیلی از بانوان ایرانی فکر می کنند درست کردن شیرینی نارگیلی کار بسیار سختی می باشد و باید حتما آن را از بیرون بگیرند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید به شما پیشنهاد می کنیم برای یکبار هم که شده خودتان دست به کار شوید و این شیرینی نارگیلی را درست کنید.

مطمئن باشد بعد از اولین تجربه پخت و خوردن شیرینی نارگیلی خونگی دیگر هیچ وقت آن را از بیرون سفارش نخواهید داد و همیشه ترجیح خواهید داد شیرینی نارگیلی را خودتان به صورت خونگی درست کنید. در این پست شیرینی پزی بارونک ، ما کامل ترین و خوشمزه ترین دستور پخت تهیه شیرینی نارگیلی را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که در ادامه مشاهده می کنید.

مواد لازم شیرینی نارگیلی
پودر نارگیل تازه  150 گرم
سفیده تخم مرغ 5 عدد
شکر  300 گرم
روغن مایع  90 گرم
وانیل  یک هشتم قاشق چایخوری
آبلیمو یک و نیم قاشق چایخوری
مراحل تهیه شیرینی نارگیلی

1. ابتدا در یک ظرف مناسب مقدار شکر گفته شده را با پودر نارگیلی و دو سوم  روغن و دو سوم سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و هم می زنیم. سپس مواد مخلوط شده را از چرخ گوشت رد می کنیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط و یکدست شوند.

اگر چرخ گوشت در دسترس ندارید می توانید اول شکر و پودر نارگیل را توی غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا ریزتر شوند و بعد روغن و سفیده تخم مرغ را اضافه و دوباره پالس بزنید تا همه مواد یکدست شوند. در صورت نبود چرخ گوشت و غذاساز می توانید نارگیل را به مدت چند ثایه داخل آسیاب برقی بریزید تا کمی ریز شود و سپس بقیه مواد را اضافه کنید.

2. پس از اینکه تمامی مواد به صورت یکدست ترکیب شدند ظرف حاوی مواد را به روش بن ماری گرم می کنیم. یعنی ظرف حاوی مواد را روی بخار آب قرار می دهیم و به صورت مرتب از کف ظرف به صورت دورانی هم می زنیم تا کمی گرم شوند. وقتی مواد گرم شدند باقیمانده سفیده تخم مرغ ، روغن ، وانیل و آبلیمو را به ظرف اضافه می کنیم.

3. بعد از اضافه کردن مواد گفته شده دوباره ظرف مواد را روی بخاطر آب قرار می دهیم و به صورت مرتب و دورانی هم می زنیم. مراقب باشد مواد داخل ظرف به هیچ وجه نباید بجوشد و قل بزند چون در این صورت شیرینی براق نمی شود.

4. بعد از مدتی مواد شیرینی روی بخار آب کم کم لعاب می اندازد و به غلظت فرنی می رسد و همانند فرنی غلیظ و کشدار می شود و از قاشق به صورت پیوسته می ریزد و جمع می شود. وقتی که مواد شیرینی نارگیلی شما هم به این حالت رسید انگشت خود را داخل مواد بزنید باید شکر کاملا ذوبه شده باید و دانه های آن حس نشود.

یادتون باشد دمای مواد شیرینی شما باید به حدی باشد که انگشت شما کاملا داغ شود ولی نسوزد. نمی شود تایم دقیقی برای این مرحله گفت چون همه چیز به میزان بخاری که به ظرف داده می شود بستگی دارد اما این مرحله معمولا 30 تا 45 دقیقه طول می کشد.

همچنین اگر در زمان داغ کردن مواد احساس کردید مواد شیرینی نارگیلی شما زیادی شل بود کمی پودر نارگیل اضافه کنید و اگر زیادی سف بود کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید. انجام دادن صحیح این مراحل نیاز به تجربه و مهارت دارد و اگر به درستی انجام بدهید رویه شیرینی نارگیلی شما ترک نمی خورد و زیبا و براق می شود.

5. سپس مواد داغ شده را داخل یک کاسه می ریزیم و آن را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. به هیچ عنوان برای خنک کردن مواد نباید آن را داخل یخچال بگذارید. در این مدت زمان فر را روشن کنید و روی حرارت 200 درحه سانتی گراد بگذارید.

6. حالا مواد شیرینی را داخل قیف می ریزیم و کف سینی کاغذ روغنی می اندازیم و کمی هم آن را چرب می کنیم و مواد را با فاصله و با سایز دلخواه روی سینی می ریزیم. برای صاف کردن قسمت رویه شیرینی ها که پس از ریختن مواد به صورت قله درآمده اند قسمت زیرین یک قاشق را چرب کنید و با قاشق رویه شیرینی ها را صاف کنید.

7. سپس سینی حاوی شیرینی های نارگیلی را به مدت 10 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد داخل فر می گذاریم تا بپزند سپس حرارت را روی 175 درجه می گذاریم و به مدت 15 دقیقه دیگر هم صبر می کنیم تا شیرینی ها به خوبی پف کنند و ترک بخورند. اگر با ف برقی شیرینی نارگیلی درست می کنید دماهای گفته شده را 20 درجه کمتر حساب کنید. امیدوارم از خوردن این شیرینی های نارگیلی خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ با شیر و خامه ، دستور پخت سوپ قارچ خوشمزه با مرغ و شیر ، مواد لازم سوپ قارچ رستورانی ، soup gharch
دستور پخت سوپ قارچ و مرغ با شیر و خامه

سوپ قارچ و مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و لذیذ می باشد که بیشتر در رستوران ها و مجالس خاص سرو می شود. اگر به دنبال تهیه سوپ مجلسی و شیک خوشمزه برای پذیرایی از مهمان ها هستید سوپ قارچ و مرغ و شیر برای شما بهترین پیشنهاد می باشد.

سوپ قارچ که به سوپ شیر و خامه هم مشهور است یکی از بهترین پیش غذاها برای پاییز و زمستان می باشد و مطمئن باشید کمتر کسی پیدا می شود که پس از خوردن این سوپ عاشق آن نشود. به هر حال اگر هوس درست کردن سوپ مرغ و قارچ کردید ما در این دستور آشپزی بارونک ، طرز تهیه و پخت سوپ شیر و قارچ خوشمزه و لذیذ را برای 5 تا 6 نفر آماده کرده ایم که شما می توانید با این آموزش آشپزی ، سوپ قارچ و مرغ خوشمزه و مجلسی درست کنید.

توجه : در صورتی که می خواهید این سوپ را برای 2 نفر بپزید می توانید از یک دوم مواد لازم گفته شده استفاده کنید.

مواد لازم سوپ قارچ و مرغ
گوشت مرغ نصف سینه مرغ
قارچ ورقه شده 400 گرم
آب مرغ 3 لیوان
شیر 4 لیوان
خامه صبحانه نصف بسته
شیر 4 لیوان
آب 3 لیوان
آرد سفید 4 قاشق غذاخوری
پیاز درشت 2 عدد
روغن مایع به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

مراحل تهیه سوپ قارچ و مرغ و شیر

برای تهیه سوپ قارچ ابتدا گوشت مرغ را در یک قابلمه با 2 لیوان آب و یک پیاز و کمی زردچوبه روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوشد پس از اینکه آب داخل قابلمه جوشید حرارت را کم می کنیم تا مرغ به آرامی و به خوبی بپزد. سپس مرغ پخته شده را با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

در ادامه یک عدد پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه ای که برای سوپ قارچ در نظر گرفته اید بریزید و به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید تا رنگ آن طلایی و نرم شود سپس کره را اضافه می کنیم و وقتی کره ذوب شد قارچ ها را که به صورت ورقه ای برش داده ایم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی آب قارچ ها کشیده و جمع شود.

سپس بر روی قارچ آرد می پاشیم و حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم و به مدت دو تا سه دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا آب مرغ را کم کم اضافه می کنیم و به صورت مرتب و سریع هم می زنیم تا آرد در آب مرغ حل شود و کاملا باز شود. (اگر این کار را درست انجام ندهید آرد گلوله گلوله می شود)

پس از اینکه آرد با آب مرغ به صورت کامل حل شد 3 لیوان آب اضافه می کنیم و سپس 4 لیوان شیر که حدود 1 لیتر می شود به قابلمه سوپ مرغ و قارچ اضافه می کنیم. توجه کنید حتما اول آب را اضافه کنید تا دمای سوپ پایین بیاید و بعد شیر را اضافه کنید و شیر هم نباید خنک باشد. سپس حرارت زیر قابلمه را کمی زیاد کنید تا سوپ جوش بیاید.

پس از به جوش آمدن سوپ حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و گوشت مرغ ریش ریش شده را به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و در صورت تمایل بهتر است کمی پودر سیر هم اضافه کنید. پس از اضافه کردن سیر درب قابلمه را نیم باز بگذارید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا سوپ قارچ به آرامی بپزد و به غلظت مطلوب برسد. توجه کنید حتما باید درب قابلمه نیمه باز باشد و هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

طرز تهیه سوپ جو پرک
طرز تهیه سوپ جو پرک
در تهیه سوپ جو پرک به دلیل اینکه از آب مرغ استفاده می شود بسیار مقوی بوده ...

در این مرحله در صورتی که مایل باشید می توانید خامه هم به سوپ قارچ اضافه کنید. برای این کار خامه صبحانه را در یک کاسه می ریزیم و هم می زنیم تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ ، خامه را رقیق می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا سوپ با حرارت کم به خوبی بپزد و جا بیفتد.

مراقب باشید بعد از اضافه کردن خامه به هیچ وجه نباید سوپ بجوشد وگرنه خامه بریده می شود و ظاهر سوپ را زشت خواهد کرد. همچنین در صورتی که دوست ندارید سوپ قارچ و مرغ شما مزه شیرین بدهد می توانید در 5 دقیقه آخر پخت سوپ قارچ و مرغ ، مقداری آب لیموترش تازه به سوپ اضافه کنید.

پس از اینکه سوپ قارچ به خوبی پخت و به غلظت مورد دلخواه رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید. نکته ای که باید در مورد سوپ قارچ و مرغ و شیر به خاطر داشته باشید این است که چون این سوپ با کره پخته می شود باید زودتر مصرف شود.

برای تزیین سوپ قارچ و مرغ می توانید جعفری را به صوت ساطوری خرد کنید و به همراه قارچ سرخ شده تزیین و سرو کنید.

تعبیر خواب بادام

تعبیر دیدن بادام در خواب چیست؟ ، تعبیر خواب بادام زمینی و بادام هندی ، تعبیر گرفتن و خوردن بادام ، tabire khab badam
کامل ترین تعبیر خواب انواع بادام

دیدن بادام خشک, بادام زمینی, بادام هندی و بادام سبز با پوست در خواب ، شکستن و خوردن مغز بادام شیرین و تلخ و دیدن چغاله بادام و گردو از نمونه خواب های متدوال ما در رابطه با خواب بادام می تواند باشد و باید دید شما خواب بادام را با چه شرایط و ویژگی هایی دیدید.

در حالت کلی دیدن بادام در خواب طبق تعبیر معبران نشانه مال و اموال ، نعمت و روزی می باشد. حال اگر بادام را با پوست ببینید آن مال و اموال به سختی بدست می آید و برعکس در ادامه این پست سایت بارونک ، کامل ترین تعبیر بادام در خواب را طبق تعبیر معبرین بزرگ تعبیر خواب آماده کرده ایم که مشاهده می کنید.


تعبیر دیدن بادام در خواب

محمد بن سیرین : دیدن بادام در خواب نشانه نعمت و روزی است که با سختی و رنج بدست می آید.

آنلی بیتون : دیدن بادام در خواب نشانه این است که پس از مدت زمان کوتاهی شما ثروتی بدست خواهید آورد و ثروتمند می شوید.

جابر مغربی : دیدن بادام در خواب نشانه نعمت ، روزی ، مال و اموال می باشد.

امام جعفر صادق (ع) دیدن بادام در خواب را بر دو وجه تعبیر می کند :

  • شفا یافتن بیماری به شرط آنکه بیمار باشید.
  • بدست آوردن مال و اموال پنهانی

تعبیر خواب بادام با پوست

جابر مغربی گفته است : دیدن بادام در خواب با پوست نشانه این است که مالی اندکی با رنج و زحمت زیاد بدست می آورید اما اگر بادام را بدون پوست ببینید نشانه مال و اموالی است که به آسانی بدست بیاید.

ابراهیم کرمانی می گوید : اگر خواب ببیند که بادام پوست داشت و یا اینکه کسی بادام به شما داد نشانه این است که چیزی به سختی از مردم بخیل به شما برسد و اگر در خواب مشاهده کردید که از مغز بادم تلخ ، روغن بیرون می آید به معنی این است که به اندازه آن روغن از مردی بخیل به شما منفعت می رسد.

تعبیر خواب کفش گشاد
تعبیر خواب کفش گشاد
دیدن کفش پاره شده و کهنه یا نو ، کفش گشاد یا تنگ ، کفش لنگه ...

تعبیر خواب گرفتن بادام

محمد بن سیرین : اگر خواب ببینید که بادام از کسی گرفتید یعنی به قدر آن نعمت و روزی به شما برسد اما با رنج و زحمت فراوان.


تعبیر خواب بادام خوردن

لیلا برایت می گوید : اگر خواب ببینید که بادام شیرین می خورید بدانید خاطر انجام دادن کار خاصی مورد تشویق دیگران قرار خواهید گرفت و خوردن بادام تلخ به معنی این است که شما در برابر وسوسه های اطرافیان خود مقاومت می کنید و تسلیم نمی شوید.

در کتاب سرزمین رویاها در این باره نوشته شده است :

  • خوردن بادام در خواب نشانه عمر طولانی می باشد.
  • خریدن بادام در خواب نشانه غلبه کردن بر مخالفان و پیروز شدن است.
  • بادام تلخ در خواب به معنی کاهش وسوسه های فعلی شما می باشد.

تعبیر خواب بادام نارس

دیدن بادام نارس در خواب نشانه این است که اوضاع زندگی شما پیش از تغییر موقعیت بسیار ناامید کننده خواهد شد.


تعبیر خواب مغز بادام

منوچهر مطیعی گفته است : دیدن مغز بادام در خواب نشانه مالی است که به آسانی و زود به دست می آید ولی به ماندگاری آن نمی توانید چندان اعتماد کنید و در ادامه می گوید :

اگر در خواب دیدید که از فروشنده دوره گردی بادام خریدید یا اینکه کسی یک پاکت مغز بادام تازه به شما داد نشانه این است که به زودی پول یا مالی بدست شما خواهد رسید که بدون دغدغه و سختی صاحب آن خواهید شد. اما اگر در این خواب مغز بادام درون پاکت را تا رسیدن به خانه به صورت دانه دانه خوردید بدانید آن پول را هم به زودی از دست خواهید داد.