مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

طرز تهیه سوپ دال عدس

طرز تهیه سوپ دال عدس

سوپ دال عدس، طرز تهیه سوپ دال عدس خوشمزه و مجلسی, آموزش طرز تهیه سوپ دال عدس یوانی به همراه مواد لازم برای 4 تا 5 نفر
دستور پخت سوپ دال عدس خوشمزه و مجلسی

سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ ها می باشد و طرز تهیه آسانی دارد. امروزه سوپ دال عدس به روش های مختلفی طبخ می شود و در بعضی از دستورها به این سوپ خوشمزه قارچ و تمبر هندی و تخم گشنیز و ... اضافه می کنند.

سوپ دال عدس یوانانی، سوپ دال عدس عربی و سوپ دال عدس هندی از مشهورترین آن هاست و ما در این آموزش آشپزی طرز تهیه سوب دال عدس یونانی را برای شما آماده کرده ایم.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سوپ دال عدس آشنایی ندارید، ماد در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سوپ دال عدس را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید سوپ دال عدس خوشمزه و محبوب درست کنید.

مواد لازم سوپ دال عدس
دال عدس 1 لیوان
هویج متوسط خرد شده 1 عدد
پیاز خرد شده  ١ عدد
سیر رنده شده  ١حبه درشت
برگ بو 2 عدد
گوجه فرنگی رنده شده 1 لیوان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه سوپ دال عدس

1. برای درست کردن این سوپ خوشمزه، ابتدا دال عدس را در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود. بعد از پخت آن را کنار می گذاریم.

2. همچنین پیاز و هویچ را در یک قابلمه با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می دهیم. بعد از 5 دقیقه، مقداری سیر، زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.

3. سپس گوجه فرنگی رنده شده + دال عدس آبپز شده + برگ بو + مقداری نمک و 3 لیوان آب یا استاک سبزیجات اضافه می کنیم و به مدت 20 تا 30 دقیقه صبر می کنیم تا همگی مواد به خوبی بپزند. اگر احساس کردید آب سوپ کم است می توانید مقداری آب جوش هم اضافه کنید.

4. در انتهای پخت مقداری آبلیمو یا سرکه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم به خوبی بپزد و جا بیفتد. پس از اینکه سوپ به خوبی پخت و به غلظت مناسب رسید، آن را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با جعفری ساطوری شده تزیین می کنیم و سپس سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ دال عدس خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه شیرینی فلوگر

طرز تهیه شیرینی فلوگر

دستور پخت شیرینی فلوگر خانگی خوشمزه مرحله به مرحله

شیرینی فلوگر همانند شیرینی مربایی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و شما می توانید آن را به آسانی در منزل تهیه کنید و از مهمان های خود با این شیرینی های خوشمزه و خوش طعم پذیرایی کنید. توجه کنید اگر شما شیرینی فلوگر را طبق این آموزش درست کنید، شیرینی های فلوگر شما بسیار ترد و خوشمزه خواهد بود.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شیرینی فلوگر آشنایی ندارید، ما در این آموزش شیرینی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شیرینی فلوگر را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید 30 عدد شیرینی فلوگر خوشمزه و خانگی درست کنید.

توجه : ژله بریلو را می توانید در طعم ها و رنگ های مختلف از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید.

مواد لازم شیرینی فلوگر 30 عدد
کره یا مارگارین  100 گرم
پودر قند  50 گرم یا کمی کمتر از نصف پیمانه
آرد 125 گرم یا حدود 1 پیمانه
زرده تخم مرغ  1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
کرمفیل یا شکلات یا ژله بریلو برای پر کردن وسط گلها به میزان لازم
مراحل تهیه شیرینی فلوگر

1. برای درست کردن شیرینی فلوگر ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. برای شروع در یک ظرف مناسب کره نرم شده را با پودر قند به مدت 5 دقیقه و با دور تند همزن هم می زنیم تا سبک و روشن شود.

2. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و این بار به مدت 2 دقیقه با دور تند همزن هم می زنیم. پس از آن آرد را اضافه می کنیم و همه مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست و لطیفی حاصل شود.

3. بعد از اینکه خمیر شیرینی آماده شد، آن را در کیسه فریزر قرار می دهیم و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا خمیر سفت و قابل کاتر زدن شود.

4. پس از یک ساعت مقداری از خمیر را جدا می کنیم و آن را روی نایلون به ضخامت 3 میلی متر باز می کنیم و با کاتر گل یا هر کاتر دیگری که دوست داشتید شروع به کاتر زدن می کنیم. سپس خمیر های کاتر زده شده را در قالب مینی تارت قرار می دهیم و وسط آن را فشار می دهیم تا فرو رفته شود.

5. حالا قالب های مینی تارت حاوی شیرینی ها را بر روی سینی فر می چنیم و آن ها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا دور شیرینی ها کمی طلایی شود. سپس از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا شیرینی ها کاملا خنک شود.

6. پس از اینکه شیرینی ها کاملا خنک شد، آن ها را از قالب خارج می کنیم و بعدش وسط شیرینی ها را با توجه به سلیقه و ذائقه خود با شکلات مذاب یا کرمفیل و یا ژله بریلو پر می کنیم و بعدش سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی های فلوگر خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت شیرینی فلوگر
نگهداری

شما می توانید شیرینی های فلوگر را پس از خنک شدن کامل، داخل ظرف درب دار قرار بدهید و فریزر کنید تا در مواقع نیاز آن ها را از فریزر بیرون بیاورید و قبل از سرو، داخل آن ها را با مواد دلخواه خود پر کنید و بعدش سرو کنید.

منبع : آموزش شیرینی پزی

دانلود آهنگ جدید یکی یکی یه دونه ی منی نه تو دلو نمیزنی از محسن ابراهیم زاده

دانلود آهنگ جدید یکی یکی یه دونه ی منی نه تو دلو نمیزنی از محسن ابراهیم زاده

دانلود آهنگ جدید محسن ابراهیم زاده بنام یکی یدونه از ترنج موزیک

Download  Music Mohsen Ebrahimzadeh – Yeki Yedoone

ترانه و موزیک : محسن ابراهیم زاده, تنظیم : معین راهبر

برای دانلود آهنگ یکی یکی یه دونه ی منی نه تو دلو نمیزنی به ادامه مطلب بروید …

متن آهنگ جدید محسن ابراهیم زاده بنام یکی یدونه :

عاشقم عاشقی عشق ما دوتاست بحث ما از همه آدما جدای جداست

این علاقه که بین ما دوتاست زندگیم بدون تو بدجور رو هواست

عاشقم عاشقی عشق ما دوتاست که میبره هوشو از حواس

بین ما دوتا بی قراریه قرار ما رو ستاره هاست

♫♫♫♫♫

یکی یکی یه دونه ی منی نه تو دلو نمیزنی یکی یکی یه دونه ی منی نه تو دل نمیکنی

یکی یکی یدونه ی منی نه تو دل نمیزنی یکی یکی یدونه ی منی نه تو دل نمیکنی

کی میدونه چه حالی داره با تو تو هوای شبگردی تا به خودت میای یهو میبینی شبو سر کردی

آخه میدونی نمیدونی یه وسواس دو آتیشم الکی قهر میکنی باهام من میمیرم و زنده میشم

♫♫♫♫♫

یکی یکی یه دونه ی منی نه تو دلو نمیزنی یکی یکی یه دونه ی منی نه تو دل نمیکنی

یکی یکی یدونه ی منی نه تو دل نمیزنی یکی یکی یدونه ی منی نه تو دل نمیکنی

یکی یکی یه دونه ی منی نه تو دلو نمیزنی یکی یکی یه دونه ی منی نه تو دل نمیکنی

یکی یکی یدونه ی منی نه تو دل نمیزنی یکی یکی یدونه ی منی نه تو دل نمیکنی

دانلود آهنگ جدید محسن ابراهیم زاده بنام یکی یکی یه دونه ی منی نه تو دلو نمیزنی

طرز تهیه شربت به لیمو

طرز تهیه شربت به لیمو

شربت به لیمو ، دستور پخت و طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه و مخصوص، مزاج شربت به لیمو و طرز تهیه آن از مربای به، مواد لازم شربت به لیمو برای 4 نفر
دستور تهیه شربت به لیمو خوشمزه با لیمو ترش و برگ به لیمو

شربت به لیمو از شربت های خوشمزه و پرطرفدار مخصوص روزهای گرم تابستان می باشد و این شربت علاوه بر رفع عطش، خواص بسیاری زیادی هم دارد. توصیه می کنیم برای درست کردن شربت به لیمو حتما از برگ به لیمو هم استفاده کنید. چون برگ به لیمو آرامش دهنده اعصاب می باشد و علاوه بر این موجب می شود تا شربت به لیمو خوشبوتری داشته باشید.

با رسیدن فصول گرما خیلی از بانوان ایرانی برای رفع عطش و تشنگی، انواع شربت های خانگی نظیر شربت سکنجبین ، شربت خاکشیر و ... را درست می کنیم. شربت به لیمو هم جزو همین شربت ها می باشد و شما می توانید آن را در ماه مبارک رمضان به هنگام افطار هم سرو کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شربت به لیمو آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شربت به لیمو را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی بارونک، می توانید شربت به لیمو خوشمزه و خوش طعم درست کنید.

مواد لازم شربت به لیمو
به 2 کیلو
برگ به لیمو 3 عدد
شکر 2 کیلو
آب ۵ لیوان
آبلیمو تازه سه چهارم لیوان
مراحل تهیه شربت به لیمو

برای درست کردن شربت به لیمو خوشمزه، به را پس از تمیز کردن و شستن، آب آن را با استفاده از آبمیوه گیری می گیریم. در صورتی که به آبمیوه گیری دسترسی نداشتید می تواند به را پس از رنده کردن، در یک صافی بریزید و با فشار دست آب آن را بگیرید تا حدود سه لیوان آب بدست بیاید.

پس از گرفتن آب به، شکر و آب را در یک قابلمه مسی روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید. وقتی شکر به طور کامل در آب حل شد، آب به را اضافه می کنیم و بعدش صبر می کنیم تا شربت به قوام برسد.

یکی از نشانه های به قوام آمدن شربت این است که حباب های ریز روی شربت درست می شود و یا اینکه شربت پس از سرد شدن به صورت نخ از قاشق بریزد. توجه کنید در انتهای پخت می توانید دمکنی روی قابلمه بگذارید و حرارت را کم کنید تا شربت به خوشرنگ تری داشته باشید.

بعد از اینکه شربت به قوام رسید، آبلیمو و یا آب لیمو ترش تازه را به همراه برگ به لیمو اضافه می کنیم و بعد ازاینکه شربت یکی دو بار قل زد، آن را از روی حرارت برمیداریم و صبر می کنیم شربت به طور کامل خنک شود و بعدش سرو می کنیم.

شما می توانید شربت به لیمو را در بطری دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید. امیدواریم از خوردن این شربت به لیمو خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ شلغم با خامه و تره فرنگی

طرز تهیه سوپ شلغم با خامه و تره فرنگی

سوپ شلغم با خامه و تره فرنگی، آموزش کامل روش درست کردن و طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه در خانه، سوپ شلغم و تره فرنگی برای افراد سرماخورده و کودکان
دستور پخت سوپ شلغم با خامه و تره فرنگی مرحله به مرحله

سوپ شلغم با خامه از سوپ های خوشمزه و مقوی می باشد و به دلیل اینکه در پخت این سوپ از شلغم استفاده می شود، برای بدن بسیار مفید است. سوپ شلغم با خامه از آن دسته از سوپ هایی می باشد که با روش های مختلفی طبخ می شود.

برای همین در این پست آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سوپ شلغم با خامه را آماده کرده ایم که این نوع سوپ جزو پرطرفدارترین  و خوشمزه ترین سوپ های شلغم می باشد. در ادامه با دستور آشپزی سوپ شلغم با خامه و تره فرنگی با بارونک همراه باشید.

مواد لازم سوپ شلغم 4 نفر
شلغم 500 گرم
پیاز 1 عدد
تره فرنگی 1 پیمانه
سیر 2 حبه
آب مرغ با گوشت 4 ییمانه
خامه سه چهارم پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه سوپ شلغم

1. برای درست کردن سوپ شلغم خوشمزه، ابتدا شلغم و پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم و در یک قابلمه کمی تفت می دهیم. سپس تره فرنگی را اضافه می کنیم و دوباره همه مواد را باهم تفت می دهیم. توجه کنید اگر می خواهید سوپ سفید داشته باشد، باید قسمت های سبز تره فرنگی را جدا کنید.

2. در ادامه آب مرغ را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا مواد سوپ با حرارت ملایم بپزند. وقتی سوپ به طور کامل پخت، آن را داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم تا سوپ یکدستی داشته باشیم. سپس سوپ را به قابلمه برمی گردانیم.

3. حالا خامه و ادویه های دلخواه دیگر را در صورت تمایل اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم کمی بجوشد و جا بیفتد.

4. پس از اینکه سوپ به طور کامل پخت و به غلظت مناسب رسید، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با خامه و تره فرنگی تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ شلغم و خامه خوشمزه لذت ببرید.