مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی به صورت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی

دسر شکلاتی لیوانی، طرز تهیه و مواد لازم دسر شکلاتی لیوانی خوشمزه و مجلسی با شیر, دستور پخت و درست کردن دسر شکلاتی لیوانی خوشمزه و مجلسی خانگی
دستور تهیه دسر شکلاتی لیوانی خانگی مرحله به مرحله

دسر شکلاتی لیوانی یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین دسرها می باشد و بهترین پیشنهاد برای کسانی است که عاشق شکلات هستند. امروزه به دلیل اینکه خیلی از افراد عاشق شکلات هستند، تعداد دسر، شیرینی و کیک هایی که با شکلات درست می شوند روز به روز بیشتر می شود. برای مثال از کوکی شکلاتی گرفته تا کیک شکلاتی و ...

به هر حال ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم دسر شکلاتی لیوانی برای 4 نفر را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید دسر شکلاتی لیوانی خوشمزه و مجلسی درست کنید و از مهمان های خود با این دسر فوق العاده پذیرایی کنید.

مواد لازم دسر شکلاتی لیوانی برای 4 نفر
شیر ۱ لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۷ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ (۸۰ گرم) ۱ پاکت
مارگارین یا کره ۱ قاشق غذاخوری
کیک و موز برای لایه وسط
مراحل تهیه دسر شکلاتی لیوانی

1. برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. سپس شیر و شکر را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند. بعدش تخم مرغ را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم و بعد از آن آرد و پودر کاکائو را به تدریج و به آرامی اضافه می کنیم و به صوت مرتب هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

2. پس از اینکه تمامی مواد باهم مخلوط شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و در حالی که به صورت مرتب هم می زنیم، صبر می کنیم تا موادمان به قوام محلبی همانند غلظت فرنی برسد. فقط باید در این مرحله به صورت مرتب هم بزنید در غیر اینصورت ته می گیرد.

3. بعد از اینکه مواد داخل قابلمه جوشید، مارگارین و شکلات را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا شکلات آب شود. سپس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و صبر می کنیم تا کمی خنک شود. در این مدت زمان هر از گاهی هم بزنید تا مواد داخل قابلمه پوسته نبندد.

4. پس از اینکه موادمان سرد شد، آن را داخل ظرف های دسر خوری می ریزیم و روی آن را با توجه به سلیقه و ذائقه خود با توت فرنگی، موز و ... تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم. من برای لایه وسط، کیک و موز گذاشتم و بعدش دوباره مواد را ریختم. امیدواریم از خوردن این دسر شکلاتی لیوانی لذت ببرید.

طرز تهیه کیک یخچالی

طرز تهیه کیک یخچالی

کیک یخچالی شکلاتی خوشمزه و دو رنگ ، طرز تهیه و مواد لازم کیک شکلاتی دو رنگ خوشمزه و مجلسی در خانه، cake yakhchali
دستور پخت کیک شکلاتی دو رنگ ساده و خوشمزه

کیک یخچالی جزو خوشمزه ترین و محبوب ترین دسرهایی می باشد که امروزه خانم های ایرانی برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده می کنند. اگر تا به امروز این کیک خوشمزه را امتحان نکرده اید پیشنهاد می کنیم برای یکبار که شده این کیک یخچالی خوشمزه را درست کنید و طعم بی نظیر آن را امتحان کنید.

طرز تهیه کیک یخچالی بسیار ساده می باشد و از همه مهم ترین اینکه شما برای درست کردن این کیک خوشمزه نیازی به فر ندارید. ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک یخچالی را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید کیک یخچالی خوشمزه و خوش طعم درست کنید.

مواد لازم کیک یخچالی
شیر 3 لیوان
شکر 1 لیوان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
خامه قنادی یا صبحانه 5 قاشق غذاخوری
شکلات گرم
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی بور ساده یک و نیم بسته
بیسکوییت پتی بور شکلاتی یک و نیم بسته
مراحل تهیه کیک یخچالی

1. ابتدا مقدار شیر گفته را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و بعدش آرد و پودر کاکائو را به آرامی داخل شیر الک می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد و پودر کاکائو به طور کامل در شیر حل شود.

2. سپس شکر را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا مواد داخل قابلمه به غلظت فرنی برسند.

3. بعد از آن شکلات تکه تکه شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلظت مواد زیاد شود. در انتها خامه را اضافه می کنیم و بعدش حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. حالا کمی صبر می کنیم تا مواد کمی ولرم شود.

4. در این مدت زمان کف قالب خود را دو لایه کیسه فریزر قرار می دهیم به صورتی که اطراف کیسه فریز از قالب بیرون بیاید و بعدا بتوانیم به صورت دستگیره از آن برای خارج کردن کیک از قالب استفاده کنیم. من برای این کیک از قالب کمربندی با قطر 23 سانتی متر استفاده کردم.

5. پس از آماده کردن قالب، روی بیسکویت ها را با موادمان کاور می کنیم و بیسکویت ها را به صورت ایستاده از دور قالب شروع به چیدن می کنیم. برای زیبایی بیشتر بهتر است از بیسکویت ساده و شکلاتی به صورت یک در میان استفاده کنید.

6. پس از چیدن تمامی بیسکویت ها و پر شدن کامل قالب، روی قالب سلفون می کشیم و به مدت 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا بیسکویت ها مواد کرم مانند درست شده را جذب و نرم و قابل برش شوند.

7. پس از 24 ساعت، کیک را از قالب خارج می کنیم و روی کیک را با توجه به سلیقه و ذائقه خود با خامه قنادی و یا گاناش شکلاتی تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک یخچالی خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت کیک یخچالی
نوع شکلات

برای این کیک فرقی نمی کند از شکلات شیرین استفاده کنید یا شکلات تلخ. این مورد کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد و من خودم از شکلات تلخ همیشه استفاده می کنم.

طرز تهیه سوپ پیاز

طرز تهیه سوپ پیاز

سوپ پیاز فرانسوی اصل ، طرز تهیه و پخت سوپ پیاز خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی و ایتالیایی و ترکیه ای، مواد لازم سوپ پیاز اصل، sopa piaz
دستور پخت سوپ پیاز خوشمزه و مجلسی رستورانی

سوپ پیاز از غذاهای خوشمزه و محبوب فرانسوی است و به دلیل طعم و مزه عالی اش، امروزه در سر تا سر جهان این سوپ خوشمزه را درست می کنند. سوپ پیاز از آن دسته از غذاهایی می باشد که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می توانید در پذیرایی از مهمان های خود، از این سوپ جهانی به عنوان پیش غذا استفاده کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سوپ پیاز آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی سایت بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سوپ پیاز فرانسوی اصل را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید سوپ پیاز خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم سوپ پیاز - 5 نفر
استاک گوشت وسبزیجات 2 پیمانه
پیاز 4 عدد بزرگ
اردسفید 3 قاشق غذاخوری
فلفل سفید 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 50 گرم
کره به میزان لازم
آب 5 لیوان
پنیر پارمزان به میزان لازم
نان باگت به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مراحل تهیه سوپ پیاز

1. ابتدا پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم تا پیازها شفاف شوند البته نباید آن ها را سرخ کنید. توجه داشته باشید در دستور اصلی طرز تهیه این سوپ فرانسوی، پیاز را به صورت حلقه ای برش می دهند و خرد می کنند اما من ترجیح می دهم به صورت نگینی خرد کنم.

2. بعد از اینکه پیازها طلایی شد، استاک گوشت و سبزیجات را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا بجوشد. توجه کنید اگر استاک گوشت نداشتید می توانید عصاره گوشت و سبزیحات را توی 2 لیوان آب جوش سرد شده حل کنید و به سوپ اضافه کنید.

3. در این مدت زمان آرد را در یک قابلمه به همراه کره روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. وقتی رنگ آرد به رنگ نسکافه ای شد، از روی حرارت برمیداریم و مقدار آب گفته شده را به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد به طور کامل حل شود و بعدش به سوپ اضافه می کنیم.

4. سپس برگ بو و فلفل سفید کوبیده را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کمی سوپ با حرارت ملایم بپزد. در این مدت زمان نان تست را برش می زنیم و روی نان تست سیر رنده شده و روغن زیتون می ریزیم و بعدش داخل فر می گذاریم. اگر فر نداشتید می توانید توی تابه تفت بدهید. سپس برگ بوها را پس از پخت از سوپ بیرون می آوریم.

5. در این مرحله نصف سوپ را در یک ظرف مناسب می ریزیم و میکسش می کنیم، سپس دوباره به سوپ برمی گردانیم و صبر می کنیم تا سوپ به خوبی بپزد و لعاب بیندازد. همچنین در این مرحله 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان را رنده می کنیم و داخل سوپ سوپ می ریزیم و صبر می کنیم تا سوپ چند باری جوش بزند.

6. سپس سوپ را از روی حرارت برمیداریم و در صورت تمایل مقداری خامه به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه به طور کامل حل شود. در صورت تمایل می توانید مقداری فلفل سیاه هم آسیاب کنید و به سوپ اضافه کنید. حالا نان های تست حاوی سیر رنده را روی ظرف سرو می گذاریم و 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان روی نان ها می پاشیم و بعدش سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ پیاز خوشمزه فرانسوی لذت ببرید.

طرز تهیه دسر عربی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه دسر عربی

دسر عربی، طرز تهیه و مواد لازم دسر عربی شکلاتی دو رنگ با کارامل و بیسکویت پتی بور مرحله به مرحله تصویری، دستور پخت دسر عربی ، deser-arabi
دستور تهیه دسر عربی دو رنگ شکلاتی با کارامل

دسر عربی با بیسکویت پتی بور از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسر های عربی می باشد و برعکس سایر دسر های عربی همانند باقلوا طرز تهیه آسانی دارد. همان طور که می دانید امروزه دسر های کرمی مانند به دلیل طرز تهیه آسان و خوشمزه بودن بسیار محبوب شدند و پایه همه این دسرها، شیر، خامه، ژلاتین و شکر است.

البته در بعضی مواقع با اضافه کردن مواد دیگری به این مواد اصلی، دسر های فوق العاده خوشمزه درست می کنند و دسر عربی با بیسکویت پتی بور هم جزو همین دسرها می باشد. شما می توانید دسر عربی را به آسانی در منزل درست کنید و از مهمان های خود با این دسر خوشمزه پذیرایی کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن دسر عربی با بیسکویت پتی بور آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم دسر عربی را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید دسر عربی خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم دسر عربی
شیر 2 لیوان
شکر 3 قاشق غذاخوری
پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری پر
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
خامه صبحانه یک بسته
بیسکوییت پتی بور  15 عدد
کرم کارامل 1 بسته
پودر کاکائو  1 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه دسر عربی

1. برای تهیه این دسر خوشمزه، ابتدا مقدار شیر گفته شده را در یک ظرف مناسب می ریزیم و پودر کرم کارامل را به همراه شکر و نسکافه به شیر اضافه می کنیم. سپس پودر ژلاتین را روی شیر می پاشیم و دو سه دقیقه ای صبر می کنیم تا به صورت اسفنجی دربیاید.

2. بعد از اینکه به شکل اسفنجی درآمد، ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر، پودر ژلاتین، پودر کرم کارامل و نسکافه به طور کامل در شیر حل شوند. بعد از اینکه همه مواد به خوبی باهم حل شدند، ظرف را از روی حرارت برمیداریم و بلافاصله خامه را به همراه بیسکویت پتی بور خرد شده اضافه می کنیم.

3. در این مرحله مایه دسر را داخل میکسر می ریزیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند و صاف و یکدست شوند. حالا قالب مورد نظر خود را چرب می کنیم و نصف مایه دسر را داخل قالب می ریزیم و بعدش در یخچال می گذاریم تا دسر ببیندد. سپس برش های منظم عمودی در دسر ایجاد می کنیم و یک در میان خانه ها را خالی می کنیم و مواد کرم خالی شده از خانه های قالب را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ذوب شود.

4. سپس برای شکلاتی شدن یک قاشق پودر کاکائو به این مواد کرم اضافه می کنیم و وقتی به دمای محیط رسید، مواد را در خانه های خالی شده قالب می ریزیم و دوباره قالب را داخل یخچال می گذاریم تا دسر ببندد.

5. سپس باقی مانده مواد دسر عربی را روی قالب می ریزیم و قالب را دوباره در یخچال می گذاریم تا دسر به خوبی ببندد. بعد از دو ساعت قالب را برمی گرداریم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این دسر عربی خوشمزه با بیسکویت پتی بور لذت ببرید.

آموزش کامل طرز تهیه شربت خاکشیر

طرز تهیه شربت خاکشیر

دستور تهیه شربت خاکشیر ساده و زعفرانی مرحله به مرحله

شربت خاکشیر یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شربت ها می باشد و برای درمان و پیشگیری از گرمازدگی بسیار مفید می باشد. شربت خاکشیر یکی از پرفروش ترین نوشیدنی ها در فصل تابستان می باشد و دلیل آن این است که شربت خاکشیر می تواند حرارت بدن را تا حدی پایین بیاورد و سرگیجه و بی حالی ناشی از گرما را تا حد زیادی کاهش دهد.

خوبی شربت خاکشیر این است که اگر شما شربت شکر آماده داشته باشید می توانید در عرض چند دقیقه این شربت خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان های خود درست کنید. البته باید از قبل خاکشیر را طبق اصولی که در ادامه خواهیم گفت بشویید تا برگ و خس و خاشاک و شن های ریز آن جدا شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه شربت خاکشیر آشنایی ندارید ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه شربت خاکشیر را به همراه نحوه شستن اصولی خاکشیر آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید به تنهایی شربت خاکشیر خوشمزه و خوش طعم درست کنید.

مواد لازم شربت خاکشیر
خاکشیر  6 قاشق غذاخوری
شکر به ازای هر لیوان آب 5 قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
یخ به میزان لازم
گلاب به میزان لازم
آموزش نحوه شستن اصولی خاکشیر

1. برای این کار مقداری خاکشیر را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و بعدش کمی هم آب می ریزیم. سپس با قاشق یا چنگال به آرامی هم می زنیم تا خاکشیرها به طور کامل خیس و ته نشین شوند و برگ و خس و خاشاک خاکشیر روی آب بیاید.

2. حالا آب خاکشیر را به آرامی خالی می کنیم تا آشغال های اضافی روی آب برود. اگر خاکشیر شما زیادی آشغال دارد، مجددا همین کار را انجام بدهید تا آب خاکشیر کاملا زلال و صاف شود.

3. در این مرحله به آرامی آب و خاکشیر را هم میزنیم تا خاکشیرها از کف ظرف جدا شوند و بعد آب و خاکشیر را داخل یک ظرف دیگر می ریزیم. با این کار اگر خاکشیرمان شن داشت ته ظرف باقی می ماند. می توانید این مرحله را هم چند بار تکرار کنید تا دیگر شنی در کف ظرف باقی نماند.

مراحل تهیه شربت شکر

1. برای تهیه این شربت خوشمزه و یا هر شربت خوشمزه پیشنهاد میکنم ابتدا مقداری شربت شکر درست کنید تا بعدا به راحتی بتوانید شربت خاکشیر درست کنید. برای تهیه شربت شکر، آب و شکر را داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. شما می توانید مقدار شکر و شیرینی شربت را با توجه به ذائقه خود اضافه کنید. من برای هر لیوان آب، 5 قاشق شکر ریختم.

2. بعد از اینکه کمی مخلوط آب و شکر جوشید و غلیظ تر شد، در صورت تمایل مقداری گلاب اضافه می کنیم و بعد از هم زدن، حرارت زیر قابلمه را خاموش میکنیم تا شربت خنک شود. پس از اینکه شربت خنک شد آن را می توانید داخل ظرف های درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مراحل تهیه شربت خاکشیر

1. بعد از شستن کامل خاکشیر و آماده کردن شربت شکر، در عرض چند دقیقه می توانید شربت خاکشیر به هر تعداد که نیاز داشتید درست کنید. برای این کار یک سوم لیوان ها را با خاکشیر شسته شده پر می کنیم و یک سوم بقیه را شربت شکر می ریزیم و ما بقی آب خنک یا یخ می ریزیم.

2. البته شما می توانید با زیاد یا کم یختن شربت شکر، مقدار شیرینی شربت را با توجه به سلیقه و ذائقه خودتان تنظیم کنید. امیدواریم این آموزش طرز تهیه شربت خاکشیر مورد رضایت تان قرار گرفته باشد.

نکات تهیه شربت خاکشیر

اضافه کردن لیمو ترش

در صورت تمایل می توانید به جای گلاب و یا در کنار گلاب از آب لیموترش تازه هم استفاده کنید. همان طور که می دانید استفاده از آب لیموترش، علاوه بر اینکه مزه خاصی به این شربت می دهد، خواص این شربت فوق العاده خوشمزه را افزایش می دهد.

اضافه کردن زعفران

برخی از افراد عاشق شربت خاکشیر رعفرانی هستند. در صورتی که شما هم مایل باشید این شربت را به صورت رعفرانی درست کنید می توانید به هنگام درست کردن شربت شکر، مقداری زعفران آبکرده داخل آن بریزید تا بدین طریق شربت خاکشیر زعفرانی گوارا و خوش طعمی داشته باشید.