مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

آموزش طرز تهیه شیرینی برنجی خوشمزه

شیرینی برنجی ، طرز تهیه شیرینی برنجی خوشمزه خانگی، دستور پخت و مواد لازم شیرینی برنجی ، shirini berenji
دستور پخت شیرینی برنجی خانگی خوشمزه

شیرینی برنجی از شیرینی های سنتی خوشمزه و سبک می باشد و می توانید این شیرینی را در اشکال و طرح های مختلف و به صورت زعفرانی و ساده درست کنید. شیرینی برنجی از بهترین سوغات شهر کرمانشاه می باشد و به دلیل اینکه در پخت این شیرینی از گلاب و هل استفاده می شود بوی بسیار خوبی دارد. این شیرینی که به نان برنجی هم مشهور شد بیشتر در شهرهای کرمانشاه ، قزوین ، گیلان و یزد پخته می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی برنجی آشنایی ندارید ما در این پست آشپزی بارونک دستور پخت شیرینی برنجی خوشمزه را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که شما با این آموزش شیرینی پزی به تنهایی می توانید شیرینی برنجی خوشمزه و خانگی همانند یک شیرینی پز حرفه ای درست کنید.

مواد لازم شیرینی برنجی
تخم مرغ درشت 1 عدد
آرد برنج نیم کیلو
روغن جامد 250 گرم (یک لیوان فرانسوی پر)
پودر قند الک شده 175 گرم (یک پنجم لیوان فرانسوی)
محلول آب و گلاب نصف لیوان (3 قاشق غذاخوری گلاب بقیه آب)
هل پودر شده یک قاشق چایخوری استاندارد
زعفران دمکرده به میزان کافی
توجه : بهتر است پودر قند را یکبار با پارچه حریر الک کنید و آرد برنج را دو بار با پارچه حریر الک کنید.
مراحل تهیه شیرینی برنجی

1. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را به محض بیرون آوردن از یخچال جدا می کنیم و صبر می کنیم به دمای محیط برسند. توجه کنید تا تخم مرغ ها سرد هستند باید زرده و سفیده را جدا کنید. نکته دیگری که باید رعایت کنید این است که نیمم ساعت قبل از درست کردن شیرینی برنجی ، همه مواد آن را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.

2. برای شروع سفیده تخم مرغ را در یک ظرف مناسب با دور تند همزن هم می زنیم تا حجیم و سفت تر شود و از کاسه بیرون نریزید. سپس در یک ظرف دیگر پودر قند را به همراه زرده تخم مرغ و روغن جامد با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا سبک و روشن شود.

3. در این مرحله سفیده فرم گرفته را به همراه پودر هل به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس آرد برنج را به تدریج و به آرامی اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعدش محلول آب و گلاب را به صورت کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم. روش ورز دادن شیرینی برنجی دقیقا به صورت شستن رخت می باشد و حتما به این روش ورز دهید.

4. توجه کنید تا جایی محلول آب و گلاب را اضافه می کنیم که خمیر لطیف شود و نباید خشک باشد چون بعد از استحرات خمیر خشک تر می شود. من دقیقا نصف لیوان از محلول آب و گلاب استفاده کردم. وقتی که خمیر به خوبی لطیف شد به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر برمیداریم و با دست آن را گلوله می کنیم. خمیر گلوله شده نباید هیچ ترکی داشته باشد در غیر اینصورت خمیر شما آماده نیست.

5. پس از اینکه خمیر را تست کردیم آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و یک قسمت را ساده نگه می داریم ولی به قسمت دیگر زعفران دمکرده غلیظ و کم آب اضافه می کنیم و و دوباره خوب مخلوط می کنیم تا خمیر زرد و یکدست شود. سپس خمیرها را در کیسه های فریزر جداگانه قرار می دهیم و درشو می بندیم و در جای خنک خارج از یخچال به مدت 24 ساعت استراحت می دهیم. خمیر را داخل یخچال به هیچ وجه نگذارید چون در این صورت احتمال خشک شدن خمیر بیشتر می شود.

6. بعد از 24 ساعت خمیرها را از یخچال بیرون می آوریم و به اندازه قاشق چایخوری از خمیر برمیداریم و آن را گلوله می کنیم و بر روی سینی می چینیم. به این روش تمامی خمیر را گلوله می کنیم و روی سینی می چنیم. سینی نیازی به چرب کردن و کاغذ روغنی ندارد و بهتر است از سینی گالوانیزه استفاده کنید تا زیر شیرینی تیره نشود.

7. در این مرحله سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزد. (برام گرم کردن فر باید فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید). مواظب باشید شیرینی ها تغیر رنگ ندهد و نسوزد. پس از اینکه از پخت شیرینی های برنجی مطمئن شدیم سینی را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شوند و بعد از خنک شدن کامل از سینی جدا می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی های برنجی خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت شیرینی برنجی
شیرینی برنجی بدون فر

اگر به فر دسترسی ندارید می توانید از توستر و فر برقی برای پخت شیرینی برنجی استفاده کنید و دمای آن را 150 درجه قرار بدهید. همچنین شما می توانید این شیرینی را در تابه دو طرفه بپزد برای این کار دو لایه کاغذ کف تابه بذارید و زیر تابه حتما از شعله پخش کن استفاده کنید.


بیوگرافی بازیگران سریال بچه مهندس

بیوگرافی بازیگران سریال بچه مهندس

سریال بچه مهندس ، بیوگرافی و عکس بازیگران سریال بچه مهندس فصل دوم ، زمان پخش و تکرار سریال بچه مهندس 2 ، خلاصه داستان سریال بچه مهندس
بازیگران سریال بچه مهندس + خلاصه داستان و زمان پخش

سریال بچه مهندس به کارگردانی علی غفاری زندگی پسر بچه ای بنام جواد جوادی را در سه فاز کودکی ، نوجوانی و جوانی او به تصویر می شود پسربچه ای که در کودکی به وسیله مادرش به پرورشگاه سپرده شده و در پرورشگاه بزرگ می شود. در فصل اول کودکی جواد جوادی و در فصل دوم نوجوانی و در فصل سوم دوران جوانی او به تصویر کشده می شود.

همان طور که میدانید فصل اول سریال بچه مهندس در ماه رمضان 97 از شبکه دو سیما پخش شد و هم اکنون فصل دوم سریال بچه مهندس از هشتم دی ماه 97 از شبکه دو سیما پخش می شود.

عکس های بازیگران سریال بچه مهندس

تصاویر سریال بچه مهندس (فصل اول)

تصاویر بازیگران فصل اول سریال بچه مهندس

عکس بازیگران سریال بچه مهندس (فصل اول)

خلاصه داستان سریال بچه مهندس (فصل اول)

مادری با حال پریشان و پر از اضطراب به پرورشگاهی پناه می برد و با اصرار و التماس زیاد تمام سعی اش را می کند تا کودک خود را به پرورشگاه بسپارد. وادعا می کند که اگر پرورشگاه بچه او را نپذیرد پدرش او را خواهد کشت. پرورشگاه بچه را قبول می کند و نام او را جواد جوادی می گذارد و این بچه با بچه های دیگر پرورشگاه کم کم بزرگ می شود.

زنی بنام صدیقه (ساناز سعیدی) که همسر قدرت می باشد در پرورشگاه کار می کند و کم کم به جواد علاقه مند می شود و رابطه عاطفی و مادرانه با جواد برقرار می کند. جواد علاقه ی خاصی به کارهای فنی دارد و برای همین بچه مهندس نامیده می شود و او به یکی از دختران پرورشگاه بنام مژگان علاقه مند می شود.

از طرفی مدیر پرورشگاه خانم جاهد (بهناز جعفری) شخصی بسیار خشن و سخت گیر می باشد و روش های تربیتی وسخت گیری های او موجب ناراحتی کارکنان و بچه های پرورشگاه می شود. در این میان سر و کله پدر جواد که چهره ترسناکی دارد در ورزشگاه پیدا می شود و موجب اتفاقاتی می شود.

بیوگرافی و عکس بازیگران سریال بچه مهندس فصل دوم

عکس بازیگران سریال بچه مهندس (فصل دوم)

خلاصه داستان سریال بچه مهندس (فصل دوم)

فصل اول سریال بچه مهندس دوران کودکی جواد جوادی بود و فصل دوم این سریال دوران نوجوانی جوادی را به تصویر می کشد و چالش های نوجوانی و مشکلات تحصیل وی را دنبال می کند. باید دید آیا فصل دوم این سریال هم می تواند موفقیت فصل اول را بدست بیاورد و توجه مخاطبان تلویزیونی را جلب کند.

ساعت پخش و زمان تکرار

فصل دوم سریال بچه مهندس از 8 دی ماه هر شب ساعت 21:30 از شبکه دو سیما پخش می شود و تکرار آن را می توانید در سه نوبت 01:45 شب ، 12:15 ظهر و 16:15 عصر ببینید.

عکس بازیگران جدید سریال بچه مهندس فصل دوم + بیوگرافی بازیگران سریال بچه مهندس

تصاویر بازیگران سریال بچه مهندس (فصل دوم)

بازیگران سریال بچه مهندس (فصل دوم)

بازیگران مرد : پرویز پورحسینی ، سیاوش چراغی پور ، افشین نخعی ، فرزین محدث ، حمید شریف زاده ، عباس جمشیدی فر ، سلمان فرخنده ، علی اوسیوند ، مانی رحمانی

بازیگران زن : اندیشه فولادوند ، بهناز جعفری ، بهاره رهنما ، سوگل طهماسبی، سیما تیرانداز ، صحرا اسداللهی ، نسرین نکیسا

بیوگرافی بازیگران سریال بچه مهندس (فصل دوم)

در ادامه سایت بارونک بیوگرافی و عکس بازیگران فصل دوم سریال بچه مهندس را گردآوری کرده است که در ادامه می توانید بیوگرافی هر بازیگر را در صورت تمایل به صورت کامل مشاهده کنید.

بهاره رهنما بازیگر سریال بچه مهندس

بهاره رهنما بازیگران سریال بچه مهندس فصل دوم

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی ، طرز تهیه و پخت سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص مجلسی ، مواد لازم و دستور آشپزی سوپ کدو حلوایی ، soup kadoo halvaei
دستور پخت سوپ کدو حلوایی مجلسی با سیب زمینی ، هویج و زنجبیل

سوپ کدو حلوایی از سوپ های خوشمزه و مقوی می باشد و طرفدارن خاص خودش را دارد. معمولا در ایران این سوپ را به دلیل وجود کدو حلوایی در فصل پاییز و زمستان ، در همین فصول درست می کنند.

کدو حلوایی سرشار از ویتامین های مفید و ضروری برای بدن می باشد و به دلیل اینکه در طبخ این سوپ از کدو حلوایی استفاده می شود برای سلامتی و تقویت قوای بدنی بسیار مفید می باشد و خوردن آن را به ویژه برای کودکان توصیه می کنیم. همچنین سوپ کدو حلوایی در درمان بیماری هایی مثل سرماخوردگی بسیار مؤثر می باشد.

به هر حال اگر با طرز تهیه سوپ کدو حلوایی آشنایی ندارید ما در این پست آشپزی بارونک ، خوشمزه ترین دستور پخت سوپ کدو حلوایی را به همراه مواد لازم برای 4 نفر آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید همانند یک آشپز حرفه ای ، سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص درست کنید.

مواد لازم سوپ کدو حلوایی
کدو حلوایی شده خرد شده2 لیوان
سیب زمینی2 عدد متوسط
هویج1 عدد
آب مرغ یا عصاره مرغ2 لیوان - 2 عدد
پیاز1 عدد
کره یا روغنبه میزان لازم
خامه برای تزیینبه میزان لازم
جعفری خرد شده برای تزیینبه میزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبهبه میزان لازم
مراحل تهیه سوپ کدو حلوایی

1. ابتدا پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه مقداری کره یا روغن تفت می دهیم تا پیازها نرم شوند سپس مقداری زردچوبه می زنیم و تا پیازها طلایی شود. حالا سیب زمینی ، هویچ و ساقه کرفس خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به مدت پنج دقیقه تفت می دهیم تا مواد کمی سرخ شوند.

2. در این مرحله اگر آب مرغ در دسترس داشتید 2 لیوان آب مرغ به مواد داخل قابلمه اضافه کنید در غیر اینصورت می توانید از عصاره مرغ آماده به همراه 2 لیوان آب ولرم استفاده کنید. اما من پیشنهاد می کنم از آب مرغ استفاده کنید تا سوپ کدو حلوایی خوشمزه تری داشته باشید. بعد از اضافه کردن آب مرغ حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه بجوشد و بعد از جوشیدن آب حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزند.

3.در این مرحله کدو حلوایی را پوست می گیریم و داخل آن را تمییز می کنیم و بدون تخمه هایش به صورت ریز خرد می کنیم و از پس خرد کردن به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. همچنین در این مرحله نمک ، فلفل سیاه و سایر ادویه های مورد نظر خود را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا همه مواد داخل قابلمه به خوبی بپزند و نرم شوند.

4.پس از اینکه تمامی مواد داخل قابلمه پختند و نرم شدند با یک همزن برقی مواد را صاف می کنیم و همانند پوره رقیق می کنیم. اگر همزن برقی نداشتید می توانید مواد را داخل مخلوط یا میکسر بریزید و میکس کنید تا شبیه پوره شود. توجه کنید این سوپ کمی شیرین است و بهتر است بعد از میکس کردن کمی آبلیموی تازه بهش اضافه کنید.

5. پس از پوره کردن سوپ را در ظرف سرو می کشیم و آن را با خامه یا سبزیجات معطر مانند جعفری تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ کدو حلوایی خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه سالاد مکزیکی خوشمزه و اصل

طرز تهیه سالاد مکزیکی خوشمزه و اصل

سالاد مکزیکی ، طرز تهیه و مواد لازم سالاد مکزیکی خوشمزه و مخصوص ، سالاد مکزیکی ساده و اصل با لوبیا چیتی قرمز ، salad-meczyki
دستور تهیه سالاد مکزیکی ساده و اصل با نخود ، لوبیا چیتی و ذرت

سالاد مکزیکی یکی از انواع سالاد های خوشمزه خارجی می باشد که هم اکنون این سالاد خوشمزه در بسیاری از رستوران ها و هتل ها سرو می شود. در حال حاضر در کشور ما چند نوع از سالاد های کشور مکزیک معروف شده که این سالاد ها با مواد و دستور العمل متفاوتی تهیه می شود.

ما در این پست آشپزی بارونک طرز تهیه یک نوع سالاد مکزیکی خوشمزه را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی به تنهایی می توانید سالاد مکزیکی خوشمزه و لذیذ درست کنید. در ادامه با دستور تهیه و درست کردن سالاد مکزیکی با بارونک همراه باشید.

مواد لازم برای سالاد مکزیکی 4 نفر
نخود پخته 200 گرم
لوبیا چیتی یا قرمز 200 گرم
ذرت منجمد شده دو فنجان
پیاز یک عدد کوچک
گشنیز تازه یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پودر شده 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم

مراحل تهیه سالاد مکزیکی

1. ابتدا باید نخود ، لوبیا و ذرت را می پزیم برای این کار آن ها را در قابلمه های جداگانه با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند. پس از پخت با استفاده از آبکش آب آن ها را جدا می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شوند. البته می توانید در یک قابلمه همه شون را باهم بپزید ولی من ترجیج می دهم جدا بپزم. در صورتی که از کنسرو لوبیا ، ذرت و نخود برای سالاد مکزیکی استفاده کنید نیازی به پخت نیست.

2. پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. فلفل دلمه ای را به صورت تکه های کوچک و نگینی زیبا خرد می کنیم و آن را هم می گذاریم. فلفل قرمز هم نوع پودری آن را استفاده می کنیم. هم اکنون تمام مواد سالاد ما آماده است.

3. پس از آماده کردن مواد سالاد حالا باید آن ها را باهم مخلوط کنیم برای این کار در یک ظرف مناسب نخود ، لوبیا ، ذرت ، پیاز خرد شده ، گشنیز ، فلفل دلمه ای خرد شده و پودر فلفل را باهم مخلوط می کنیم سپس مقداری آبلیمو ترش تازه و فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم و دوباره همه مواد را باهم مخلوط می کنیم.

4. در بعضی از دستور العمل ها مقداری عسل هم اضافه می کند ولی من اضافه نکردم. در صورت تمایل شما می توانید اضافه کنید. هم اکنون سالاد مکزیکی شما آماده سرو است برای تزیین سالاد مکزیکی می توانید از چند تکه لیمو ترش تازه استفاده کنید. امیدوارم از خوردن این سالاد مکزیکی خوشمزه لذت ببرید.

 

آموزش کامل طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و لذیذ تبریز

آموزش کامل طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و لذیذ تبریز

آش اوماج ، طرز تهیه آش اوماج خوشمزه ، آش اوماج ساده تبریز ، ، تهران ، نیشاپور ، قم و اصفهان ، مواد لازم آش اوماج برای سرماخوردگی ، ash omach
دستور پخت آش اوماج ساده تبریز با عدس و اوماج

آش اوماج یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است و به عنوان آش سرماخوردگی مشهور است. مواد اصلی آش اوماج شامل سبزی ، عدس و پیاز فراوان است و این آش در مناطق مختلف ایران نظیر تبریز ، قم و نیشاپور با دستور پخت های متفاوتی طبخ می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه آش اوماج آشنایی ندارید ما در این دستور آشپزی بارونک ، طرز تهیه و مواد لازم آش اوماج برای 4 نفر را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی به تنهایی می توانید همانند یک آشپز حرفه ای آش اوماج خوشمزه و مخصوص درست کنید.

مواد لازم آش اوماج 4 نفر
عدس یک لیوان
پیاز 4 عدد متوسط
سبزی آش نیم کیلو (تره ، ریحان ، مرزه)
آرد یک لیوان
اوماج نصف لیوان
آب قلم یا آب مرغ ۳ لیوان
روغن یا کره به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

مراحل تهیه اوماج

1. ابتدا باید اوماج را دست کنیم برای این کار آرد را با نصف قاشق مرباخوری زردچوبه و نوک قاشق مرباخوری نمک مخلوط می کنیم و بعدش نصف استکان آب اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. توجه کنید خمیر اوماج نباید زیادی شل باشد پس اگر دیدید خمیرتان شل است مقداری آرد اضافه کنید و دوباره ورز دهید.

2. بعد از آماده کردن خمیر حالا باید از خمیر کوفته های قلقلی درست کنیم برای این کار به اندازه یک عدس از خمیر برمی داریم و با دست مون کوفته های قلقلی ریز به اندازه عدس درست می کنیم و کوفته های درست شده را روی سینی می چنیم و جلوی بخاری یا هوای آزاد قرار می دهیم تا خشک شوند.

مراحل تهیه آش اوماج

1. عدس را از دو ساعت قبل خیس می کنیم تا هم نفخ عدس از بین برود و هم راحت تر پخته شود. برای شروع عدس ها را در یک قابلمه به همراه مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. بعد از پخت آب عدس را با استفاده از یک صافی جدا می کنیم و دور می ریزیم. چون عدس موقع پخت بوی ناخوشایندی می دهد و من دوست ندارم این آب را به آش اضافه کنم.

2. در ادامه پیازها را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفتیم به همراه کمی روغن سرخ می کنیم. اکثر افراد پیاز آش اوماج را به صورت خیلی درشت خرد می کنند ولی من همیشه دوست دارم ریز خرد کنم. بعد از اینکه پیازها سرخ شد کمی زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

3. در این مرحله آب قلم یا آب مرغ را به همراه عدس نیم پز شده و سبزی خرد شده به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید و اگر احساس کردید آب آش کم است می توانید مقداری آب جوش هم اضافه کنید. پس از اینکه آب داخل قابله جوشید حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا عدس و سبزی آش با حرارت ملایم به خوبی بپزند.

4. بعد از اینکه عدس و سبزی آش به خوبی پخت اوماج را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و بعدش نمک آش را اندازه می گیرم و فلفل هم اضافه می کنیم. توحه کنید این آش بخاطر تندی که دارد خیلی محبوب است. من خودم نصف قاشق غذاخوری فلفل ریختم و شما هم به اندازه ای که دوست داشتید قلفل اضافه کنید.

5. در 10 دقیقه آخر پخت برای اینکه آش اوماج غلیظ تر شود دو قاشق غذاخوری آرد را داخل یک لیوان آب لرم حل می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و بعدش صبر می کنیم تا آش با حرارت ملایم به خوبی بپزد و جا بیفتد. بعد از پختن کامل آش آن را در ظرف سرو می کشیم و با پیازداغ تزیین می کنیم. امیدوارم از خوردن این آش اوماج خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت آش اوماج

سبزی آش

سبزی آش اوماج شامل تره ، ریحان و مرزه است و نسبت آن ها به این صورت است : تره و ریحان باید به اندازه مساوی باشد ولی مرزه باید نصف آن ها باشد تا مزه آش تلخ نشود.

اوماج آش

اگر فرصت کافی برای درست کردن اوماج را نداشتید می توانید بجای اوماج از رشته استفاده کنید.