سوفله بادمجان از پیش غذاهای خوشمزه و لذیذی است که به راحتی در منزل قابل تهیه است. سوفله بادمجان را هم می توان با گوشت چرخ کرده هم با گوشت مرغ یا سویا درست کرد. سوفله بادمجان چون پنیر پیتزا دارد، شبیه پیتزا است و با سس سفید بسیار خوشمزه می شود.
به هر حال اگر با طرز تهیه سوفله بادمجان آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه سوفله بادمجان را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش آشپزی ساده، به راحتی در منزل این سوفله بادمجان خوشمزه را مرحله به مرحله درست کنید.
مواد لازم سوفله بادمجان 4 تا 5 نفر | |
---|---|
بادمجان | ٣ عدد |
گوشت چرخ کرده | ٢۵٠ گرم |
پیاز | ١ عدد |
سس سفید | نصف پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ٢ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ١٠٠ گرم |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
1. برای شروع، ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و حلقه حلقه می کنیم. پیاز را هم پوست می گیریم و نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
2. سپس در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و بادمجان ها را در تابه با حرارت ملایم سرخ می کنیم. مقداری هم نمک به بادمجان ها می زنیم.
3. حالا در یک تابه دیگر، پیاز خرد شده را کمی با روغن تفت می دهیم و بعد از نرم شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا گوشت و پیاز به خوبی سرخ شود.
4. بعد از سرخ شدن گوشت، نمک، فلفل، زرد چوبه و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا رب در تابه رنگ باز کند.
5. در ادامه کف ظرف پیرکس را چرب می کنیم و بادمجانهای سرخ شده را کف ظرف می چینیم. بعد مواد گوشت و پیاز سرخ شده را روی بادمجان می ریزیم و با قاشق مواد را روی بادمجان ها صاف می کنیم. 6. در آخر سس سفید و پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم. به طوری که روی تمام مواد را پنیر بپوشاند.
7. حالا سوفله آماده شده را به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پخته شود. بعد از اینکه سوفله آماده شد، آن را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوفله بادمجان با با گوشت چرخ کرده لذت ببرید.
منبع : baronak.com/7907-sofle-bademjan/