مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

مطالب سرگرمی زیبا و جالب

آموزش طرز تهیه کیک یزدی خانگی خوشمزه

طرز تهیه کیک یزدی

کیک یزدی ، آموزش طرز تهیه و پخت کیک یزدی ، مواد لازم کیک یزدی خوشمزه زعفرانی و بازاری شکلاتی در خانه ، کیک یزدی در فر و بدون فر در توستر
دستور پخت کیک یزدی خوشمزه و ساده بازاری در خانه

کیک یزدی از کیک های سنتی خوشمزه معروف ایرانی می باشد و اصالتاً متعلق به شهر یزد می باشد. با اینکه در طبخ کیک یزدی از مواد ساده ای استفاده می شود اما طعم خوشمزه و بی نظیری دارد و برای همین این کیک تا این حد معروف شده است و در بسیاری از مراسمات مذهبی و خاص از این کیک استفاده می شود.

اگر به دنبال عصرانه خوب و عالی برای پذیرایی از مهمان های خود هستید کیک یزدی در کنار چای یا شیر کاکائو بهترین پیشنهاد می باشد. همچنین کیک یزدی با یک لیوان شیر می تواند صبحانه مقوی و مفیدی برای کودک شما باشد.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک یزدی آشنایی ندارید ما در این پست شیرینی پزی بارونک طرز تهیه کیک یزدی به همراه مواد لازم را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید کیک یزدی خانگی خوشمزه و عالی درست کنید.

مواد لازم کیک یزدی - 20 عدد
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید 300 گرم - دو لیوان پر
شکر 200 گرم - یک لیوان
ماست غلیظ بدون آب 150 گرم - کمی بیشتر از نصف لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری پر
روغن مایع 175 گرم - کمی بیشتر از سه چهارم لیوان
شربت بار 2 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
پودر هل یک و نیم قاشق چایخوری
نکات قبل از پخت کیک یزدی

1. از لیوان فرانسوی برای اندازه گیری مواد استفاده کنید. البته اگر به ترازو دسترسی دارید بهتر است طبق اندازه گرمی از مواد استفاده کنید.

2. با این مواد لازم می توانید تقریبا 20 عدد کلیک یزدی خوشمزه درست کنید. اگر به تعداد بیشتری کیک یزدی نیاز دارید می توانید از مواد لازم دو برابر یا سه برابر برای پخت 40 یا 60 عدد کیک یزدی استفاده کنید.

مراحل تهیه کیک یزدی

1. ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. همچنین فر را باید از نیم ساعت قبل پخت، با دمای 210 درجه سانتی گراد روشن کنیم تا گرم شود. برای شروع تخم مرغ و شکر را در یک ظرف مناسب می ریزیم و با دور تند همزن ، به مدت دو دقیقه هم می زنیم تا به خوبی مخلوط و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا مواد به خوبی باهم مخلوط و یکدست شوند.

2. پس از آن مخلوط گلاب و شربت بار و پودر هل را اضافه می کنیم و دوباره با همزن هم می زنیم تا دوباره تمامی مواد باهم مخلوط شوند. حالا آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به تدریج به مایه کیک اضافه می کنیم و با دور کند همزن هم می زنیم. توجه کنید در این مرحله در حد مخلوط شدن هم بزنید. چون اگر زیاد هم بزنید کیک تون خراب می شود.

3. حالا به کمک یک قیف ، مایه کیک را داخل قالب های کیک یزدی می ریزیم و در صورت تمایل یک چاقوی گرم را داخل روغن بزنید و یک علامت + عمیق داخل کیک ها بکشید تا کیک شما بعد از پخت تا حدودی گنبدی شکل شود. همچنین مقداری کنجد روی کیک ها می پاشیم تا برای پخت آماده شود. توجه کنید کمی سر قالب ها را خالی بگذارید چون بعد از پخت، کیک ها پف خواهد کرد.

4. در این مرحله قالب های کیک یزدی را داخل فر گرم شده با دمای 210 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و حدود 15 دقیقه صبر می کنیم تا کیک های یزدی خوب پف کنند.(سینی را در طبقه بالای فر قرار می دهیم) بعد از 15 دقیقه حرارت را کاهش می دهیم و روی 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و 15 دقیقه دیگر صبر می کنیم تا کیک های یزدی به خوبی بپزند و طلایی شوند.

طرز تهیه شربت بار کیک یزدی

روش تهیه و درست کردن دسر کدو حلوایی

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

دسر کدو حلوایی ، طرز تهیه و مواد لازم دسر کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی ، دستور پخت و تهیه دسر کدو حلوایی زعفرانی با شیر و عسل
دستور تهیه دسر کدو حلوایی زعفرانی با شیر و عسل

دسر کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسر ها می باشد و این دسر به دلیل اینکه در فصل پاییز و زمستان کدو حلوایی در بازار موجود است بیشتر در این فصل تهیه می شود. همچنین دسر کدو حلوایی بهترین پیشنهاد برای شب یلدا می باشد.

کدو حلوایی دارای ویتامین های بسیار مفیدی برای بدن می باشد اما با این حال طعم و مزه کدو حلوایی مورد پسند برخی از افراد نیست. اگر شما هم جزو همین افراد هستید باید به شما بگوییم اگر شما دسر کدو حلوایی را مطابق با این دستور آشپزی درست کنید به هیچ وجه طعم و مزه کدو حلوایی را در این دسر خوشمزه احساس نخواهید کرد و با یکبار خوردن این دسر عاشقش خواهید شد.

به هر حال اگر با طرز تهیه دسر کدو حلوایی آشنایی ندارید ما در این پست آشپزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم دسر کدو حلوایی را برای 2 نفر آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید دسر کدو حلوایی خوشمزه و عالی درست کنید.

توجه : مواد لازم گفته شده برای 2 تا 3 نفر کافی است. در صورتی که می خواهید برای تعداد نفرات بیشتری دسر کدو حلوایی را درست کنید مواد لازم گفته شده را دو یا سه برابر کنید.

مواد لازم دسر کدو حلوایی - 2 نفر
کدو حلوایی پخته و پوره شده یک پیمانه
شیر یک و نیم پیمانه
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
شکر نصف پیمانه
زعفران نصف قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مراحل تهیه دسر کدو حلوایی

1. ابتدا کدو حلوایی را پوست می گیریم و پس از دو نیم کردن و خالی کردن تخمه هایش، آن را خرد می کنیم و در یک تابه به همراه مقداری آب به مدت 45 دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.

2. پس از اینکه کدو حلوایی پخت و آب آن کشیده شد تابه را از روی حرارت برمیداریم و با مخلوط کن و یا میکسر آن را پوره می کنیم. ما فقط یک پیمانه از این پوره کدو حلوایی نیاز داریم بقیه اش را می توانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و بعدا سوپ کدو حلوایی یا کیک کدو حلوایی و ... درست کنید.

3. در ادامه نشاسته ذرت را با کمی شیر در یک تابه مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم سپس بقیه شیر ، پودر کدو حلوایی پوره شده و شکر را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا بجوشید.

4. پس از اینکه مواد داخل تابه جوشید زعفران ، وانیل و گلاب را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا همه مواد یکدست شوند. سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم و دسر کدو حلوایی را در کاسه یا ظرف های دسر خوری تک نفره می ریزیم و با دارچین و به کمک شابلون تزیین می کنیم.

5. البته در صورت تمایل می توانید با خامه صبحانه یا چیپس شکلات هم این دسر را تزیین کنید. امیدواریم از خوردن این دسر کدو حلوایی فوق العاده خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت دسر کدو حلوایی
دسر کدو حلوایی با عسل

اگر می خواهید دسر کدو حلوایی را با عسل درست کنید در این صورت به جای گلاب از یک قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید.

از کجا ماگ همزن دار بخرم؟

ماگ همزن دار ، لیوان ماگ همزن دار ، خرید ماگ همزن دار شیشه ای شیک و زیبا ، قیمت ماگ همزن دار

خرید اینترنتی لیوان ماگ همزن دار شیک و زیبا

ماگ همزن دار Self Stirring Mug جدیدترین محصول فروشگاه اینترنتی ما ویژه افرادی است که دوست دارند در مسافرت ها ، محیط های کاری ، هنگام ورزش و حتی منزل نوشیدنی مورد علاقه خود را در عرض چند ثانیه آماده سرو کرده و از نوشیدن آن لذت ببرند.

این لیوان ماگ شیشه ای با بدنه شفاف شیشه ای نشکن و درب پلاستیکی محکم و کیپ شونده یکی از پرفروش ترین و محبوب ترین ماگ های موجود در بازار می باشد که شما همین الان می توانید این ماگ همزن دار را از سایت ما سفارش دهید و برای همیشه به کمک این ماگ ، نوشیدنی مورد علاقه خود را در داخل کیف و کوله پشتی خود به همراه داشته باشید.

عکس ماگ همزن دار

نحوه استفاده از لیوان ماگ همزن دار

برای استفاده از این ماگ شیشه ای شیک و زیبا کافی است بعد از ریختن نوشیدنی مورد علاقه خود در داخل آن ، درب آن را ببندید و دگمه تعبیه شده روی ماگ را فشار دهید تا با ایجاد حرکت گردابی مایع شما را به خوبی میکس و مخلوط کند.

شما با خرید و استفاده از این ماگ همزن دار قادر خواهید بود در هر زمان و هر شرایطی نوشیندنی مورد علاقه خود را آماده سرو کرده و آن را بنوشید. در واقع همین موضوع دلیل محبوبیت و پرفروش بودن این ماگ شیشه ای بوده است.

رنگبندی لیوان ماگ همزن دار

توضیحات بیشتر درباره ماگ همزن دار شیشه ای نشکن

ماگ همزن دار تنها با دو عدد باطری قلمی کار می کند و به دلیل اینکه این ماگ دارای موتور همزن می باشد امکان هم زدن نوشیدنی را بدون دخالت دست فراهم کرده است. برای این کار فقط کافی است دگمه تعبیه شده روی دستگاه را فشار دهد و بعد از مخلوط شدن نوشیدنی آن را خاموش کنید.

یکی دیگر از ویژگی های مهم و برتر این لیوان ماگ همزن دار ظاهر متفاوت و خاص آن می باشد که نمای بسیار شیک و ویژه ای دارد و به دلیل اینکه حجم آن همانند لیوان است می توانید بعد از آماده شدن نوشیدنی در همان لیوان آن را میل کنید. حتی می توانید بعد از آماده شدن نوشیدنی بر روی آن نی نصب کنید.

نحوه استفاده از لیوان ماگ همزن دار

برخی از ویژگی های لیوان ماگ همزن دار

  • جنس ماگ : پلاستیک اکریلیک شفاف و نشکن
  • ظرفیت مخزن : 350 میلی لیتر
  • قدرت موتور : 3000 دور در دقیقه
  • منبع تغذیه : دوعدد باطری قلمی
  • درب دارای واشر های آب بندی شده و عایق ضد چکه
  • قابلیت نصب نی پس از اتمام همزنی برای کودکان
  • دارای دکمه خاموش و روشن بر روی بدنه و بدون سرو صدا

تصاویر واقعی ماگ همزن دار



طرز تهیه و مواد لازم آش گوجه فرنگی خوشمزه

طرز تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی ، مواد لازم آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی خوشمزه و مجلسی ، ash goje farangi koofteh ghelgheli
دستور پحت آش گوجه فرنگی با کوفته ریزه مرحله به مرحله

آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی یکی دیگر از انواع آش های خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد که در پخت این آش از گوشت چرخ کرده ، لوبیا چشم بلبلی ، برنج و پوره گوجه فرنگی استفاده می شود. در صورتی که میخواهید آش گوجه فرنگی را بدون گوشت قلقلی درست کنید می توانید از پست طرز تهیه آش گوجه فرنگی استفاده کنید.

آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی یک پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه است و شما می توانید این آش خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان های خود درست کنید. این آش واقعا بسیار خوشمزه و طعم بسیار عالی دارد و پیشنهاد می کنم برای یکبار هم که شده این آش خوشمزه را امتحان کنید.

اگر با طرز تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی آشنایی ندارید ما در این پست آشپزی بارونک ، طرز تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید آش گوجه فرنگی خوشمزه و عالی با کوفته قلقلی برای 4 تا 5 نفر درست کنید.

مواد لازم آش گوجه فرنگی
پوره گوجه فرنگى دو پیمانه
گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم
عصاره گوشت دو پیمانه
لوبیا چشم بلبلى یک پیمانه
برنج نصف پیمانه
پیاز دو عدد
سیر دو حبه
روغن مایع نصف پیمانه
آبغوره سه قاشق سوپخورى
سبزى آش ؛٣٠٠ گرم شامل تره و جعفری
زردچوبه یک قاشق مرباخورى
پیاز داغ سه قاشق سوپخورى
نعنا داغ سه قاشق سوپخورى
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مراحل تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی

1. لوبیا چشم بلبلی و برنج را از شب قبل خیس می کنیم تا هم راحت تر پخته شوند و هم نفخ آن ها از بین برود. برای شروع یکی از پیازها را رنده می کنیم و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. سپس به اندازه یک قاشق چایخوری از گوشت بر می داریم و با دست آن را به صورت کوفته قلقلی درمی آوریم. سپس کوفته های قلقلی را در یک تابه با روغن مایع سرخ می کنیم.

2. پیاز باقی مانده را به صورت خلالی خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم با مقداری روغن مایه تفت می دهیم تا سبک شود. سپس سیر ریز خرد شده ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه می کنیم و دوباره تفت می هیم. حالا لوبیا چشم بلبلی را به همراه آب گوشت اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاد. بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم می کنیم و صبر می کنیم تا لوبیا نیم پز شود.

3. بعد از اینکه لوبیا نیم پز شد برنج را به قابلمه آش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج هم با حرارت کم نیم پز شود. سپس پوره گوجه فرنگی و سبزی را به همراه کوفته قلقلی های سرخ شده به قابلمه آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا آش با حرارت ملایم بپزد.

4. در پنج دقیقه آخر پخت نعنا داغ و کشک را اضافه می کنیم و بعد از اینکه آش چند باری غوطه خورد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آش را در ظرف سرو می کشیم و با پیاز داغ، نعنا داغ و سایر مخلفات تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این آش گوجه فرنگی خوشمزه لذت ببرید.

بیوگرافی مریم کاویانی و همسر و پسرش

عکس مریم کاویانی

مریم کاویانی متولد یکم تیرماه 1349 در شهر اهواز است و یک برادر کوچکتر از خودش دارد. پدر و مادر مریم کاویانی اصالتاً مازندرانی می باشند و پدرش کارگر کارخانه نیشکر و مادرش خانه دار می باشد.

مریم کاویانی دارای مدرک کارشناسی ارشد پرستاری می باشد و در بیمارستان مهرداد تهران به عنوان پرستار مشغول به کار بود اما با شروع کار بازیگری در سال 1381 از شغل پرستاری فاصله می گیرد.

ازدواج و همسر

مریم کاویانی سال ها پیش ازدواج کرده و متأهل می باشد و یک فرزند 20 ساله بنام علی دارد. او در برنامه دورهمی مهران مدیری گفت که پسرش دانشجوی عمران می باشد و هنرمند می باشد. تا به امروز اطلاعات بیشتری در مورد همسر و شوهر مریم کاویانی منتشر نشده است.

مریم کاویانی و پسرش علی ، عکس فرزند مریم کاویانی

عکس مریم کاویانی و پسرش علی

نحوه بازیگر شدن

مریم کاویانی در سال 1381 در بیمارستان مهرداد تهران به عنوان پرستار مشغول به کار بود و هیچ وقت فکرش را نمی کرد که روزی بازیگر شود. در یکی از این روزها که در در بیمارستان شیفت بود نادر مقدس برای گرفتن سکانسی از فیلم رویای جوانی به بیمارستان مهرداد می آید و به طور اتفافی مریم کاویانی را می بیند و از او درخواست می کند که مانتو سفید بپوشید و جلوی دوربین نقش خانم دکتر را بازی کند.

مریم کاویانی که در آن زمان 34 ساله بود بر تردیدهایش غلبه می کند و درخواست نادر مقدس را قبول می کند و این گونه مریم کاویانی بازیگر می شود.

عکس مریم کاویانی در کنار برادرش ، مریم کاویانی و برادر کوچکترش

عکس مریم کاویانی و برادرش

دلیل فاصله گرفتن از شغل پرستاری

مریم کاویانی در این باره می گوید : من بعد از بازی در فیلم رویای جوانی با اینکه پیشنهادهای زیادی برای بازیگری داشتم اما به سر کار خودم برگشتم. من در آن زمان در بخش شیمی درمانی بیمارستان کار می کردم. در یکی از این شب ها ، یکی از بیمارانم که سه ماه تحت درمان بود متاسفانه فوت کرد و من حالم بد شد. چون دقیقا چهل و هفتمین مرگی بود که می دیدم. برای همین به بالکن بیمارستان رفتم و با خودم خلوت کردم و یه دل سر گریه کردم.

آن شب از خدا خواستم که اگر صلاح می داند نشانه ای برایم قرار بدهد که وارد کار بازیگری شوم و از شغل پرستاری فاصله بگیرم. خوشبخانه فردای آن شب برای بازی در فیلم اسپاگتی در 8 دقیقه از من دعوت شد و من که دیگر تحمل دیدن رنج و عذاب و فوت بیمارانم را نداشتم با اشتیاق قبول کردم و بعدش بازیگری را با جدیت ادامه دادم.

مریم کاویانی ، تصاویر و عکس های زیبای مریم کاویانی

تصاویر مریم کاویانی

دوران کودکی مریم کاویانی

من در دوران کودکی خیلی مظلوم بودم و مادرم همیشه می گفت پدرت خیلی نگران تو است و می ترسد که بزرگ شوی و از پس هیچ کاری نتونی بر بیایی.

یکی از رویاها و آرزوهای دوران کودکی ام این بود که بتوانم روی طناب راه بروم برای همین خیلی تمرین می کردم اما هیچ وقت موفق نمی شدم اما چون این کار را دوست داشتم برای همین به خیلی ها به دروغ می گفتم که من می توانم روی طناب راه بروم.

ترس از شهرت

مریم کاویانی درباره شهرت می گوید : شهرت یک پدیده و اتفاق وحشتناک می باشد و باید از آن ترسید. من عقیده دارم فواید شهرت کمتر از ضررهایش می باشد و اگر ظرفیت نداشته باشید شما را زمین گیر خواهد کرد.

با این وجود رسیدن به شهرت و محبوبیت ماندنی است و برای همین من هم سعی میکنم به این جایگاه برسم اما واقعا نمی دانم تا چه حد موفق خواهم شد.

عکس و استایل زیبای مریم کاویانی ، تصاویر شخصی مریم کاویانی

عکس های جدید عکس مریم کاویانی

آرامش ام را مدیون ...

من هیچ وقت معنای حسادت و حسرت را درک نکردم چون به سرنوشت و تقدیری که در مسیر زندگی هر فردی نوشته شده اعتقاد دارم و بر این باور هستم که خداوند برای من و هرکس دیگری پیمانه ای قرار داده است که ما به همان میزان از ندگی سهم می بریم.

پس اگر در زندگی چیزی داریم یا نداریم از اراده و خواست خداوند می باشد و من آرامش ام را مدیون ایمانی می دانم که به خدا ، زندگی و معجزه هایش دارم.

عکس های جدید مریم کاویانی

تصاویر جدید از مریم کاویانی

اهل خوردن فست فود نیستم

مریم کاویانی درباره رژیم غذایی و تناسب اندام اش می گوید : هیچ وقت اهل خوردن سویس و کالباس نبودم و به ندرت پیش می آید که هوس خوردن غذاهای بیرون و فست فود به سرم بزند.

من سعی می کنم تمام غذاهایم را با مواد و روغن های سالم درست کنم و برای همین تا به امروز افزایش وزرن نداشتم وهیچ وقت برای کاهش وزن ، رژیم نگرفتم.